Over Villa Pinedo

Alles over onze prachtige Villa

Villa Pinedo

Bij Villa Pinedo zijn kinderen van gescheiden ouders aan het woord. Dat is wat onze stichting zo bijzonder maakt. Kinderen van gescheiden ouders zijn de experts en de ervaringsdeskundigen. Want wie weet er nou beter hoe het is om te leven met gescheiden ouders dan zij zelf?

Lees verder

Er zijn meer dan 250 ervaringsdeskundigen (van 18-26 jaar) die zich als vrijwilliger inzetten als Buddy of geven via het forum advies aan kinderen en ouders. Ze schrijven blogs om hun ervaring met lotgenoten en ouders te delen en ze nemen vlogs op.

Ook geven zij workshops aan (v)echtscheidende ouders die in het ‘Kinderen uit de knel’- traject zitten.

Ze maken volwassenen bewust van wat er in het hoofd en het hart van kinderen met gescheiden ouders omgaat.

Inklappen

Ontdek

Alles over Villa Pinedo

Wil je meer weten over Villa Pinedo? Bijvoorbeeld hoe we gestart zijn, wat onze missie en doelstelling is en waar we het allemaal voor doen?

Het team

Van Villa Pinedo

Dit zijn de 250 jongeren die kinderen van gescheiden ouders helpen en de medewerkers van Villa Pinedo, de sponsoren, bestuur en comité van aanbeveling.

Oprichtster

Marsha Pinedo

Villa Pinedo is opgericht door Marsha Pinedo. Marsha heeft vanuit haar eigen ervaringen als kind van gescheiden ouders en kindertherapeut deze stichting opgezet.

Villa Pinedo

In de media

We komen regelmatig in de media. Zo geven wij meer aandacht aan alle kinderen van gescheiden ouders. In de media vertellen wij ons verhaal.

Villa Pinedo

Trotse momenten

In de afgelopen jaren hebben wij veel momenten beleefd waar we trots op zijn. We hebben al meer dan 1.750 kinderen aan een Buddy geholpen en zijn er al meer dan 2.700 vragen op het forum gesteld.