Skip to content

Heb jij gescheiden ouders en wil je iets positiefs doen met jouw ervaringen?

Kom dan bij ons jongerenteam!

shutterstock_239822251

Word Buddy

gewoon via onze app

Wanneer je Buddy bent, help je kinderen van gescheiden ouders door een luisterend oor te bieden en er voor ze te zijn. Dit kun je doen door 2 tot 4 kinderen in de leeftijd 10 tot 23 jaar te steunen via de MyBuddy App. Of je kunt forumvragen beantwoorden. Op het forum kunnen kinderen van gescheiden ouders en gescheiden ouders vragen stellen over de moeilijke tijd waar ze doorheen gaan. Als Buddy weet je hoe dat is en kun je tips en advies geven. Je kunt Buddy worden als je tussen 18 en 25 jaar bent.

shutterstock_476905132

Word vlogger of blogger

Maak je graag vlogs of houd je van schrijven?

Villa Pinedo zoekt vloggers die video's willen maken om andere kinderen van gescheiden ouders mee te nemen in herkenbare situaties rond dit onderwerp. Schrijf jij liever dan dat je video's maakt? Als blogger maak je (anoniem) mooie, leuke, inspirerende en grappige verhalen die kinderen – die ook in deze situatie zitten – verder helpen. Je kunt je aanmelden als vlogger of blogger als je tussen 18 en 25 jaar bent.

 

Trainingen voor jongeren

die zich inzetten voor Villa Pinedo

Villa Pinedo is trots en dankbaar voor de jongeren die zich inzetten voor andere kinderen van gescheiden ouders. Daarom investeren wij graag in jou. Omdat wij er op deze manier voor kunnen zorgen dat je het maximale uit jezelf haalt, kan leren én groeien. Klik op de video hiernaast om een indruk te krijgen van de verdiepingstraining.