Heb jij gescheiden ouders en wil je iets positiefs doen met jouw ervaringen?

Kom dan bij ons jongerenteam!

shutterstock_239822251

Word Buddy

Gewoon via onze app

Wanneer je Buddy bent, help je kinderen van gescheiden ouders door een luisterend oor te bieden en er voor ze te zijn. Een Buddy steunt 2 tot 4 kinderen in de leeftijd 10 tot 23 jaar via de online app. Je kunt Buddy worden als je tussen 18 en 25 jaar bent.

schrijvennnn

Word forumlid

Beantwoord vragen

Op het forum kunnen kinderen van gescheiden ouders en gescheiden ouders vragen stellen over de moeilijke tijd waar ze doorheen gaan. Als forumlid weet je hoe dat is en kun je antwoord geven op hun vragen. Je kunt je aanmelden als forumlid als je tussen 18 en 25 jaar bent.

shutterstock_424196959

Word blogger

Hou jij van schrijven?

Schrijf jij graag over hoe jij de scheiding van jouw ouders hebt ervaren? Als blogger maak je (anoniem) mooie, leuke, inspirerende en grappige verhalen die kinderen – die ook in deze situatie zitten – verder helpen. Tussen 18 en 25 jaar kun je blogger worden.

shutterstock_476905132

Word vlogger

Maak je graag vlogs?

Villa Pinedo zoekt vloggers die filmpjes willen maken die andere kinderen van gescheiden ouders kunnen meenemen in herkenbare situaties rond dit onderwerp. Je kunt je aanmelden als vlogger als je tussen 18 en 25 jaar bent.

Trainingen voor jongeren

die zich inzetten voor Villa Pinedo

Villa Pinedo is trots en dankbaar voor de jongeren die zich inzetten voor Villa Pinedo. Daarom investeren wij graag in jou. Omdat wij er op deze manier voor kunnen zorgen dat je het maximale uit jezelf haalt, kan leren én groeien.