Skip to content

Het Online-Buddyprogramma

Meer informatie over het Buddyprogramma van Villa Pinedo

Voor kinderen van gescheiden ouders

Wat is een Buddy precies?

Als je ouders bijna uit elkaar gaan, net uit elkaar zijn of al een tijdje gescheiden zijn, heb je misschien behoefte om hierover te praten. Bij Villa Pinedo kan dat. Wij koppelen je aan een Buddy voor een luisterend oor, advies en antwoord op vragen via de MyBuddy App.

Een Buddy is een jongere met gescheiden ouders, die een training heeft gevolgd om Buddy te worden. Met een Online-Buddy aan jouw zijde, kun je ervaringen over de scheiding uitwisselen. Je kunt jouw Buddy via de MyBuddy App vertellen wat er in je hoofd en hart omgaat.

5.6 Fotografie_MG_9670

Dit doet een Buddy voor jou

Voor kinderen van gescheiden ouders

Een Buddy luistert naar wat je te vertellen hebt. Een Buddy oordeelt niet, dus je kunt alles zeggen wat je wilt. Je mag altijd appen. Een Buddy heeft zelf ook gescheiden ouders en kan je helpen met lastige vragen. Hij/zij kan zich goed in jouw situatie verplaatsen en advies geven. Een Buddy van Villa Pinedo is beschikbaar voor kinderen van gescheiden ouders van 10 tot en met 23 jaar.

Jou helpen met lastige vragen te beantwoorden
Zich in jouw situatie verplaatsen en je advies geven
Naar jou luisteren zodat jij je hart kunt luchten

Buddy Nicole vertelt:

Als Buddy kan ik zelf anderen helpen en Villa Pinedo betekent ook erg veel voor mij! De trainingen die we aangeboden krijgen vind ik top en de medewerkers waar ik tot nu toe mee in aanraking ben gekomen zijn ontzettend lief! Dank hiervoor.”
5.6 Fotografie_MG_9083

Ik wil een Buddy

Praten via de app

Als kind van gescheiden ouders kun je via een speciale app, de Mybuddy App, kletsen met een Buddy. Na je aanmelding krijg je meer informatie toegestuurd. Daarna kun je jouw Buddy appen om vragen te stellen, tips te krijgen of om gezellig te appen.

Jongen (12) over zijn Buddy:

Ze zorgt ervoor dat ik rustiger ben en niet met stomme dingen in mijn hoofd zit. Dat ik het meteen kan zeggen en alles kwijt kan wat mij dwars zit over de scheiding, en ook over andere dingen. Ik vind het fijn dat ik mijn Buddy daarvoor heb.”
5.6 Fotografie_MG_8926

Word Buddy

Help kinderen van gescheiden ouders

Ben je tussen de 18 en de 25 jaar én heb je gescheiden ouders? Word dan Buddy bij Villa Pinedo. Met jouw ervaring omtrent de scheiding van je ouders, kun je andere kinderen online ondersteunen bij de scheiding van hun ouders door ze een luisterend oor te bieden!

Buddy Arne vertelt:

Voor mij betekent het Buddy zijn dat ik zorg voor een veilige plek voor kinderen om hun verhaal te vertellen, en hun frustraties en emoties te uiten.”
shutterstock_350362652

Bekijk de voorwaarden

Van het Online-Buddyprogramma

Buddy Or (23) vertelt:

"Ik wil graag kinderen die een soortgelijke situatie als ik hebben meegemaakt helpen."

Meer testimonials van Buddy's en kinderen die een Buddy hebben gehad, vind je hier.