HET BUDDY PROJECT

Meer informatie over het Online-Buddyproject van Villa Pinedo

Wat is het Buddy Project? 

Je ouders zijn gescheiden of gaan binnenkort scheiden. Je voelt je daardoor misschien wel eens alleen, boos, verdrietig of onbegrepen.

Een Buddy is een jongere met gescheiden ouders, die een training heeft gevolgd om Buddy te worden. Met een Online-Buddy aan jouw zijde, hoef je je niet alleen te voelen en kun je ervaringen over de scheiding uitwisselen. Je kunt jouw Buddy via een speciale app vertellen wat er in je hoofd en hart omgaat.

 

Dit kan een Buddy voor jou doen:

 

Jou helpen met lastige vragen te beantwoorden

Zich in jouw situatie verplaatsen en je advies geven

Naar jou luisteren zodat jij je hart kunt luchten

Buddy's zijn er voor kinderen & jongeren van 10 tot en met 23 jaar en zijn helemaal gratis voor jou. Ze oordelen niet, dus je kunt ze vertellen wat je wilt. Je mag altijd appen om te vertellen wat er in jouw hoofd en hart omgaat. Jouw Buddy heeft zelf ook gescheiden ouders en kan je helpen met lastige vragen. 

icon-villa-pinedo-buddy

Wil jij een Buddy?

Als kind van gescheiden ouders kun jij (vanaf 10 tot en met 23 jaar) gratis via een speciaal ontwikkelde app, kletsen met een Buddy. Nadat je je hebt aangemeld, wordt je aan een Buddy gekoppeld en krijg je meer informatie toegestuurd om de app te downloaden. Je kunt altijd met jouw Buddy appen om vragen te stellen, om tips te krijgen of om gezellig te kletsen.

Je kunt een Buddy aanvragen, via de onderstaande knop!

Bekijk hier de voorwaarden voor het Online- Buddyproject

icon-villa-pinedo-openbrief

Wil jij een Buddy worden?

Ben jij tussen de 18 en de 25 jaar, volg je een opleiding in de sector gezondheid, sport & welzijn of onderwijs & opvoeding én heb je gescheiden ouders? Word dan Online-Buddy bij Villa Pinedo. Met jouw ervaring omtrent de scheiding van je ouders, kun je andere kinderen online ondersteunen bij de scheiding van hun ouders door ze een luisterend oor te bieden!

Je kunt je aanmelden via de onderstaande knop!

Bekijk hier de voorwaarden voor het Online- Buddyproject

"Arne: Voor mij betekent het Buddy zijn dat ik een veilige plek creeer voor kinderen om hun verhaal te vertellen, en hun frustraties en emoties te uiten. En als ik die veilige plek voor hen creëer, doe ik dat indirect ook voor mijzelf. Eigenlijk is het zo een hele mooie samenwerking, waar we allebei wat van leren."

Bekijk hier video's van onze Buddy-koppels

Buddyfilmpje Villa Pinedo

Onze buddy's aan het woord! Heb jij ook gescheiden ouders? Ben je tussen de 12 en 24 jaar en heb je behoefte aan een buddy? Of ben je tussen de 18-24 jaar, volg je een sociale opleiding en lijkt het je leuk om buddy te worden? Meld je dan aan via www.villapinedo.nl/buddy

Geplaatst door Villa Pinedo op donderdag 12 januari 2017

Het Buddy Project bij EenVandaag

"Genevieve: Het betekent een heleboel voor mij om buddy te zijn bij Villa Pinedo, omdat ik als ervaringsdeskundige het verhaal van kinderen herken en hen hierbij kan helpen. Dat is het mooiste cadeau wat ik kinderen van gescheiden ouders kan geven ."