OUDERS

Leer kijken door de ogen van je kind(eren)
Villa Pinedo

Hier zijn de kinderen de adviseurs

Villa Pinedo is dé plek in Nederland waar kinderen van gescheiden ouders hun ervaringen delen, elkaar adviseren en steunen. Daarnaast maken de jongeren van Villa Pinedo volwassenen bewust van wat er in hun hoofd en hart omgaat. Villa Pinedo werkt zo samen met jongeren aan gedragsverandering van ouders, in het belang van het kind.

 

ONS MOTTO: KINDEREN SPREKEN-VOLWASSENEN LUISTEREN.

Wij willen ouders graag bewust maken van wat er in het hoofd en hart van kinderen omgaat. Zodat ouders leren handelen in het belang van het kind en vechtscheidingen voorkomen worden. Dit doen wij bijvoorbeeld door onze online training "scheiden is geen kinderspel". Of je nu gaat scheiden, net gescheiden bent of al lang gescheiden bent. Deze training is zo waardevol omdat kinderen in deze training (samen met directeur en kindertherapeute Marsha Pinedo) jou als ouder vertellen wat er in hun hoofd & hart omgaat en krijg jij als ouder tips & advies van deze jongeren.

Wil je als gescheiden ouder een vraag stellen aan de jongeren van Villa Pinedo? Stel die dan hieronder, 1266 ouders gingen je voor! Je kunt hier ook vragen lezen van andere ouders.

Ontdek

Wat je hier kunt doen

Het maakt niet uit je of je net gescheiden bent, van plan bent om te scheiden of al jaren gescheiden bent. Je leert altijd iets nieuws!

Scheiden

is geen kinderspel

Leer kijken door de ogen van een kind. Een must voor iedere ouder die gescheiden is of gaat scheiden. De training leert je hoe je de schade omtrent scheiding bij je kind(eren) beperkt.

Vraag

advies van jongeren

Op ons forum kun jij als ouder advies vragen aan de jongeren van Villa Pinedo en vragen van andere gescheiden ouders lezen. Er zijn al 1266 vragen gesteld.

Download

een Open brief

De jongeren van Villa Pinedo hebben deze brief geschreven voor jou: gescheiden ouder. Deze open brief aan alle gescheiden ouders is een ‘wake-up call’. Je kunt hieronder alle open brieven bekijken.

Scheiden is geen kinderspel

Eigenlijk is dit een must voor iedere gescheiden ouder. Doordat in de training kinderen & jongeren vertellen over hun ervaring en advies geven aan ouders, leer je écht kijken door de ogen van een kind en word je je ervan bewust wat er in het hoofd en hart van een kind omgaat.

In 6 weken leer je hoe jij je kinderen zo goed mogelijk door de scheiding kunt helpen. Het maakt niet uit je of je net gescheiden bent, van plan bent om te scheiden of al jaren gescheiden bent. Het is nooit te laat om te leren kijken door de ogen van je kind(eren).

De statistieken

Over scheiden

%

1 op de 5

van de jongeren ziet überhaupt de andere ouder niet

%

twee derde

van de kinderen gaat na de scheiding bij de moeder wonen

%

1 op de 3

jongeren ervaart de scheiding als een vechtscheiding

%

één vijfde

van de kinderen in een klas heeft gescheiden ouders

Aan alle gescheiden ouders van Nederland

Met deze brief willen wij jullie laten weten hoe wij ons voelen. `Wij ‘ zijn de 70.000 kinderen per jaar die op een dag te horen krijgen dat hun ouders uit elkaar gaan.

Op die dag stort onze wereld in. Alles wat veilig en vertrouwd was wordt ineens anders...

 

 

De hele brief downloaden?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in om de hele brief te lezen.

aan-alle-gescheiden-ouders-cover

Download gratis het eerste hoofdstuk

Vul je gegevens in en lees het eerste hoofdstuk van ‘Aan alle gescheiden ouders’ of koop het hele boek hier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Video's

Villa Pinedo

Heb je het interview in het blad 'Wendy' al gelezen?

Blijf altijd op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van Villa Pinedo, schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Meld je aan