Skip to content
Jeroen (38) in Vragen van ouders

Nieuwe partner ex

Mijn ex en ik zijn nu 2 jaar uit elkaar. Ex heeft inmiddels de 5e partner na scheiding.
Hierover zijn afspraken gemaakt dat als onze zoon wordt geïntroduceerd de ander wordt ingelicht. Mijn zoon vertelde dat mama 2 maanden na vorige partner alweer een nieuwe vriend heeft die ook al daar slaapt. Ik wist van niks en zoon durfde het eigenlijk niet te vertellen want dat mocht niet van mama. Nu verwijt mijn ex dat ik onze zoon uithoor terwijl hij dit uitzich zelf vertelde. Ons geheim zoals hij zei. Hoe hiermee om tegaan? Ook het niet nakomen van afspraak introduceren andere ouder zit mij dwars. Ook de vele partners bij ex vind ik een kwalijke zaak voor ontwikkeling van onze zoon. Mijn ex geeft aan dat dit allemaal mijn schuld is omdat ik overal mee bemoei wat onzin is. De communicatie is ook drama want alles gaat per mail en is er geen gesprek mogelijk.

Ik heb haar gevraagd hoe de situatie werkelijk was en of onze zoon liegt maar dan krijg ik het ene na het andere verwijt. Kinderen mogen geheimen hebben zei mijn ex. Heeft onze zoon een geheim of mijn ex omdat zei niet aan afspraken houd?

Wat kan ik het beste doen?

Alvast mijn dank en met vriendelijke groet,

Jeroen W

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DieuwertjeCharlotte Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Dieuwertje

Hoi Jeroen! Wat fijn dat je je vraag hier hebt gesteld! Ik kan me heel goed voorstellen dat het geen fijn idee is dat je ex de zoveelste partner aan je zoon heeft voorgesteld, en gemaakte afspraken niet nakomt. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 14 was, omdat mijn moeder een nieuwe vriend had. Ik moest toen ook meteen bij haar en haar nieuwe vriend gaan wonen, wat ik achteraf echt niet had gewild. Het was voor mij helemaal niet fijn om zo snel voorgesteld te worden aan de nieuwe vriend van mijn moeder, omdat ik het best lang een… Lees verder »

Charlotte

Beste Jeroen, Jeetje wat een verhaal, wel erg fijn dat je villa pinedo hebt gevonden en het met ons wil delen. Nieuwe partners zijn altijd een lastig onderwerp. Zowel voor de ouders als voor de kinderen. Zelf heb ik (nog) geen kids maar mijn vader wachtte altijd een langere periode voordat hij een nieuw iemand aan ons voorstelde. Nu waren mijn zus en ik om het weekend bij hem en had hij dus ook meer vrijheid in dat soort dingen. Mijn moeder kreeg pas na een langere tijd weer een relatie (10 jaar ongeveer), maar ik was het er niet… Lees verder »