Skip to content

Ik wil een Buddy

Een Buddy is er voor jou, zodat jij er niet alleen voor staat

Hulp van een Buddy

Wil je graag met iemand chatten die begrijpt hoe het voelt om gescheiden ouders te hebben? Dat kan via de MyBuddy App. Je vraagt je Buddy makkelijk aan via deze website. Na je aanmelding zoekt Villa Pinedo een Buddy die bij je past.

Meest gestelde vragen

Hoe oud moet je zijn om een Buddy aan te kunnen vragen?

Je kunt een Buddy aanvragen als je tussen 10 en 23 jaar oud bent.

Kost het geld om een Buddy aan te vragen?

Nee, chatten met een Buddy is helemaal gratis.

Hoe lang mag je met een Buddy chatten?

Dit mag je helemaal zelf weten, je kunt zo lang en zo vaak met een Buddy chatten als jij zelf wilt.

Hoe kan ik beginnen met chatten met mijn Buddy?

Je krijgt inloggegevens toegestuurd per e-mail. Met deze gegevens kun je inloggen in de MyBuddy App. Je Buddy stuurt je daarna een berichtje.

Wat kan je met een Buddy bespreken?

Je kan vertellen wat jou dwars zit over de scheiding, je kan aan de Buddy tips vragen maar je kunt ook gewoon gezellig kletsen over andere dingen.

Moet je gelijk reageren als een Buddy iets tegen je zegt?

Nee dit hoeft niet, je kunt reageren wanneer het jou uitkomt.

Heb ik toestemming van mijn ouders nodig om met een Buddy te chatten?

Nee, hiervoor heb je geen toestemming nodig. Wel is het belangrijk dat je een telefoon of tablet tot je beschikking hebt waarop je de MyBuddy App kunt downloaden.

Krijg ik ook post toegestuurd van Villa Pinedo?

Nee, je ontvangt thuis geen post, al het contact vindt online plaats.

Is de MyBuddy App een veilige app?

De app is helemaal veilig en alles wat er in de app gebeurt wordt gemonitord door Villa Pinedo.

Kan ik met één Buddy chatten of met meerdere?

Je wordt aan één Buddy gekoppeld waarmee je kunt chatten.

Mag ik mijn Buddy ook toevoegen op Instagram of Snapchat?

Nee, het contact met een Buddy is alleen via de MyBuddy App. Je kan hier wel spraakberichten en foto's sturen.

Kan ik me opnieuw aanmelden voor een Buddy als ik er al eerder één heb gehad?

Ja dit kan, je mag je altijd weer opnieuw aanmelden als je weer behoefte hebt aan chatten met een buddy.

shutterstock_219488962

Op zoek naar een luisterend oor?

Een Buddy is er voor jou

Wanneer jij je aanmeldt, kiezen wij speciaal voor jou een Buddy. Wij proberen altijd een Buddy voor jou te zoeken, die in dezelfde situatie heeft gezeten als waar jij nu in zit. Op die manier wordt jij gekoppeld aan iemand die jou begrijpt en jou advies kan geven. Je kunt vervolgens wanneer je wilt, via de MyBuddy App, contact opnemen met jouw Buddy. Een Buddy is tussen 18 en 26 jaar oud.

Meisje (21) over haar Buddy:

“Ik ken mijn Buddy nog niet zo lang maar ze heeft in korte tijd al veel voor me betekend. Het voelt echt alsof ik een zus heb die precies weet wat ik voel. Ze geeft me zelfvertrouwen.”

Ik wil een Buddy

Voor kinderen tussen de 10 en 23 jaar

Ben jij op zoek naar iemand waarmee je kunt chatten over de scheiding? Jouw Buddy zal vanuit haar of zijn eigen ervaring, als een soort grote broer of zus, tips geven. Een Buddy kan goed naar je luisteren als het gaat om jouw gevoelens over de scheiding.

Wist je dat je hiervoor geen toestemming van je ouders nodig hebt? Meld je aan en wij kiezen een Buddy voor je, waarmee je via de MyBuddy App jouw ervaringen kunt delen! Om ervoor te zorgen dat alles veilig is worden de gesprekken in de MyBuddy App door Villa Pinedo gelezen.

Buddy Roswitha (26) vertelt:

“Door het Buddyprogramma heb ik geleerd dat mijn negatieve ervaring met de scheiding van mijn ouders niet alleen maar negatief hoeft te zijn, want ik kan er andere kinderen mee helpen door ze een luisterend oor te bieden of advies te geven vanuit mijn eigen situatie.”
shutterstock_350362652

Online-Buddy

Alles wat je moet weten

Wanneer je een Buddy wilt, kun je je hier aanmelden. Villa Pinedo zoekt dan zo snel mogelijk een Buddy voor jou uit, die past bij jouw situatie. Je mag één keer met jouw Buddy bellen en verder zullen jullie contact hebben via de MyBuddy App van Villa Pinedo.

Als je een Buddy hebt, krijg je advies van iemand die...

Ook gescheiden ouders heeft
Luistert naar alles wat jij wilt vertellen
In eenzelfde soort situatie heeft gezeten als jij

Meisje (14) over haar Buddy:

“Sinds ik een Buddy heb zit ik lekkerder in mijn vel doordat ik mijn verhaal kwijt kan bij iemand die ik niet ken, maar die wel écht luistert.”

Meer verhalen van Buddy's en kinderen die een Buddy hebben gehad, vind je hier.