Ik wil een Buddy

Een Buddy is er voor jou, zodat jij er niet alleen voor staat

Hulp van een Buddy

Wil je graag met iemand chatten die begrijpt hoe het voelt om gescheiden ouders te hebben? Dat kan via de MyBuddy App.
Je vraagt je Buddy makkelijk aan via deze website. Na je aanmelding gaan we een Buddy zoeken die bij je past.

shutterstock_219488962

Op zoek naar een luisterend oor?

Een Buddy is er voor jou

Wanneer jij je aanmeldt, kiezen wij speciaal voor jou een Buddy. Wij proberen altijd een Buddy voor jou te zoeken, die in dezelfde situatie heeft gezeten als waar jij nu in zit. Op die manier wordt jij gekoppeld aan iemand die jou begrijpt en jou advies kan geven. Je kunt vervolgens wanneer je wilt, via de MyBuddy App, contact opnemen met jouw Buddy. Een Buddy is tussen 18 en 26 jaar oud.

Meisje (21) over haar Buddy:

“Ik ken mijn Buddy nog niet zo lang maar ze heeft in korte tijd al veel voor me betekend. Het voelt echt alsof ik een zus heb die precies weet wat ik voel. Ze geeft me zelfvertrouwen.”

Ik wil een Buddy

Voor kinderen tussen de 10 en 23 jaar

Ben jij op zoek naar iemand waarmee je kunt chatten over de scheiding? Jouw Buddy zal vanuit haar of zijn eigen ervaring, als een soort grote broer of zus, tips geven. Een Buddy kan goed naar je luisteren als het gaat om jouw gevoelens over de scheiding.

Wist je dat je hiervoor geen toestemming van je ouders nodig hebt? Meld je aan en wij kiezen een Buddy voor je, waarmee je via de MyBuddy App jouw ervaringen kunt delen! Om ervoor te zorgen dat alles veilig is worden de gesprekken in de MyBuddy App door Villa Pinedo gelezen.

Buddy Roswitha (26) vertelt:

“Door het Buddyproject heb ik geleerd dat mijn negatieve ervaring met de scheiding van mijn ouders niet alleen maar negatief hoeft te zijn, want ik kan er andere kinderen mee helpen door ze een luisterend oor te bieden of advies te geven vanuit mijn eigen situatie.”
shutterstock_350362652

Online-Buddy

Alles wat je moet weten

Wanneer je een Buddy wilt, kun je je hier aanmelden. Villa Pinedo zoekt dan zo snel mogelijk een Buddy voor jou uit, die past bij jouw situatie. Jouw Buddy belt jou één keer en verder zullen jullie contact hebben via de MyBuddy App van Villa Pinedo.

Als je een Buddy hebt, krijg je advies van iemand die...

Ook gescheiden ouders heeft
Luistert naar alles wat jij wilt vertellen
In eenzelfde soort situatie heeft gezeten als jij

Meisje (14) over haar Buddy:

“Sinds ik een Buddy heb zit ik lekkerder in mijn vel doordat ik mijn verhaal kwijt kan bij iemand die ik niet ken, maar die wel écht luistert.”

Meer verhalen van Buddy's en kinderen die een Buddy hebben gehad, vind je hier.