Open brief

Aan alle (nieuwe) partners van gescheiden ouders

Een brief speciaal voor jou. Omdat je een rol speelt in ons leven. Soms best een grote. Alles wat veilig en vertrouwd was, is door de scheiding ineens anders. En nu zijn papa en mama weer verliefd. Alleen niet meer op elkaar. Aan dat idee moeten we vaak wennen. Met deze brief willen wij jou laten weten hoe wij ons voelen. Zodat jij ons beter kunt begrijpen. En we het hopelijk heel fijn kunnen hebben met elkaar.

De hele brief downloaden?

Vertel ons hoe je heet en hij komt naar je toe!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jill
6 maanden geleden

Villa pinedo had in mijn tijd moeten bestaan, 20 jaar geleden, had heel veel tranen en pijn gescheeld.

Mariska
7 maanden geleden

De angel eruit halen, kwetsbaar en ontvankelijk
Heel mooi

mick
3 jaren geleden

Heel helder en mooi gebracht.

Arjan
3 jaren geleden

Mooie brief, helder en duidelijk. Alleen is de praktijk soms wat weerbarstiger

Gea van der Veen
3 jaren geleden

Dankjewel voor deze brief! Een eye-opener! Boven alles staat: er zijn voor je kinderen en niet op je eigen behoeftes gericht zijn! Dat zal kinderen van gescheiden ouders een hoop verdriet/onrust besparen!

Nicky
5 maanden geleden

Ik sta weer open voor een nieuwe relatie na de scheiding. Ik heb daarin wel wat eisen omdat ik mijn kinderen niet het hele land door wil slepen als ik naar mijn vriendin ga. Ik heb besloten dat ik dan nog liever alleen blijf tot mijn jongens op hun eigen benen kunnen staan.

Claudia
4 jaren geleden

Dank jullie wel dat ik deze brief heb kunnen lezen, ik ben sinds kort een nieuwe partner en mijn kinderen hebben hierdoor ook te maken met een nieuwe partner. De brief maakt voor mij veel duidelijk over hoe de kinderen zich kunnen voelen en hoe wij ons daarnaar kunnen gedragen. Hopelijk zijn wij straks ook een kampioens team!

Sterre
Sterre
5 jaren geleden

Bedankt voor deze mooie brief helder en zuiver.Daar ga ik in de toekomst gebruik van maken. ☆☆☆☆☆