Veronique (10) in

Zusje stopt niet

Ik heb een zusje en die doet altijd heel vervelend maar niet zomaar vervelend ze stopt nooit als ik zeg stop soms kan het wel een uur doorgaan kan iemand een oplossing achterlaten???

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Marijn
11 maanden geleden

Hoi Veronique! Wat naar dat je zusje vervelend doet en niet luistert als jij stop zegt. Ik herken wat je zegt heel erg met mijn stiefzusje. Zij probeerde altijd aandacht te trekken en wilde alles samen doen en kon soms best een beetje irritant zijn. Bij mij hielp het om duidelijke afspraken te maken met haar. Ik zei dan bijvoorbeeld: “Ik wil best strakjes over een uur iets samen doen, maar ik wil nu ook even iets voor mezelf doen.” Als ze toch door bleef gaan, dan werkte het het beste als ik haar even negeerde. Als ik geen reactie… Lees verder »

Veronique
11 maanden geleden
Reply to  Marijn

Heel erg bedankt voor de reactie

Robin
11 maanden geleden

Hey Veronique, vervelend soms hè die kleine zusjes?! Ik herken dit helemaal met mijn broer. Het hielp mij vooral altijd om rustig te blijven of te negeren. Als ik boos werd of mijn broer juist aandacht ging geven werd het alleen maar erger!! Zeg je het ook tegen je ouders als je zusje vervelend doet? Succes!!