Hilde (23) in

Zusje slechte relatie met vader

Hoi! Ik voel me soms ongemakkelijk, omdat mijn zusje een hele slechte relatie heeft met onze vader en ik een iets betere relatie met hem heb. Soms voelt het alsof ik een beetje tussen ze in zit. Hoe zou jij erover praten/het aanpakken?

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
HannahSemCharlotteEsja Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Hannah

Hooi Hilde, Ik kan je bericht super goed herkennen. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 7 was en mijn zusje en mijn vader hebben sindsdien een minder goede relatie. Als er ruzie kwam was ik er om het uit te praten en als ik spanning voelde was ik er om te zorgen dat iedereen zich zo gedroeg dat er geen ruzie ontstond. Dit was echt ontzettend stressvol en dit maakte mijn bezoekjes naar mijn vader ook een stuk minder leuk. Toen ik erachter kwam dat in onbewust de boel aan het sussen was door mij constant aan te passen ben… Lees verder »

Sem

misschien voorzichtig brengen bijv. zullen we wat met zijn drieen gaan doen en bijvoorbeeld later afzeggen zouden ze dan samen gaan?
mvg
Sem

Charlotte
Charlotte

Hey Hilde, wat fijn dat je ons heb weten te vinden met je vraag. Ik kan me goed voorstellen dat t voor jou geen fijne situatie is. Mijn broertje heeft een beetje in dezelfde situatie gezeten toen hij 16 was. Ik heb zelf tijdens de scheiding en vlak daarna ervoor gekozen om het contact met mijn moeder te laten lopen omdat ik niet gelukkig werd van het contact dat we hadden. Mijn broertje ging wel om het weekend nog naar haar toe. als hij dan leuke dingen met haar gedaan had vond hij het moeilijk om daarover te praten omdat… Lees verder »

Esja
Esja

Hey.
ik zou proberen om eens samen met zijn 3e iets te gaan doen een leuk spelletje of zo of een film kijken en dan op die manier iedereen een beetje bij elkaar te betrekken miss gaat het dan ook wat beter tussen je zusje en vader.