Sneeuwwitje (9 jaar) in

Zondag

Hoi
Sinds een paar weken ga ik op zondag avond naar mijn moeder. Maar mijn vader vindt het volgens mij niet leuk dat ik op zondag naar mijn moeder wil.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lynn
Lynn
8 jaren geleden

Hoi Sneeuwwitje, Bedankt voor je berichtje op ons forum! Ik snap hoe je je voelt. Het is niet leuk als je merkt dat je vader het niet fijn vindt dat je naar je moeder gaat. Ik heb daar ook last van gehad. Ik vond het heel stom om te wisselen van ouder, want ik voelde dan dat de andere ouder het niet leuk vond dat ik weer weg ging. Ik voelde me dan ook schuldig dat ik weer wegging. Het is ook best begrijpelijk dat ouders het moeilijk vinden als je weer naar de andere ouder gaan. Je ouders houden… Lees verder »

Isabel
Isabel
8 jaren geleden

Ha Sneeuwwitje, Dankjewel voor je berichtje, ik begrijp jouw gevoel heel goed. Dat is het bekende loyaliteitsconflict waar veel jongeren met gescheiden ouders mee te maken hebben. Dat je je druk maakt om de gevoelens van je ouders als je bij de een bent en niet bij de ander. Het is daarbij heel belangrijk, ook al kan dit soms moeilijk zijn, dat jij vooral dichtbij jezelf blijft. Dat je naar je eigen gevoel luistert en bent bij diegene bij wie jij je fijn voelt. Op het moment dat jij je gaat gedragen naar het gevoel van je ouders, dan vergeet… Lees verder »