Anoniem (15 jaar) in

Zo boos

Hey

Ik ben een meisje van 15 en ben ten einde raad. Heb vaak ruzie met mijn vader over zijn nieuwe vriendin. Er is hier te veel over gezegd en alles is fout gelopen mijn zus woont en praat niet meer tegen mijn vader ik wil niet dat dit gebeurd bij mij. Maar ben zo ontzettend boos. Vinden jullie dat het de eerste stap vanuit mij is dat ik haar een keer ontmoet? Ik ken haar overigens al aangezien het een goede vriendin van mijn moeder was. Er zijn ontzettend veel problemen omheen onstaan en ik ben echt ten einde raad please iemand met een tip?

X iemand met veel thuisproblemen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
Anoniem
7 jaren geleden

Hee pim en lisa

Bedankt voor jullie reactie ben helaas niet verder gekomen in de beslissing die ik zou moeten nemen.

Toch ontzettend bedankt anoniem

Pim
Pim
7 jaren geleden

Beste, Wat rot om dit te horen zeg. Ik vind wel dat het aan je vader is om haar aan jou eerst voor te stellen, omdat zei nieuw is en niet jij. Dan zou je in het begin wel daar voor moeten open staan , en haar dus ook een kans geven. Dit kan heel moeilijk zijn, maar je kan er goed mee omgaan als je stevig in je schoenen staat en jezelf blijft. Het is misschien goed om te kijken wat er precies fout is gegaan bij je zus, en dan kan je er voor zorgen dat dat niet… Lees verder »

Lisa
Lisa
7 jaren geleden

Hey! Zo had ik ook moeite om de vriend van mijn moeder te ontmoeten destijds. Ik snap heel goed dat je niet weet wat je er mee aan moet, ik heb er ook heel lang over gedaan tot ik hem zag. Neem de tijd!! Wanneer het goed voelt, merk je dat vanzelf en dan zal het een stuk makkelijker zijn. Je hebt alle tijd, doe niets overhaast en dan zal je merken dat je ook lekkerder in je vel zit! Ik kan het weten. Als de vriendin van jouw vader je ‘pusht’ word het juist moeilijker voor jou, dus wanneer… Lees verder »