Anoniem (15) in

Zit eraan te denken om mijn leven te stoppen TW

Hey ik zit er aan te denken om men leven te laten stoppen. want toen men ouders uit elkaar gingen was alles oké maar toen ging ik veel meer worden aanvallen krijgen en tegen men ouders te schreeuwen en ik ben bang dat ze me niet meel lief vinden maar het enigen dat me weerhoudt is men vrienden tips

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bo
Bo
14 dagen geleden

Hey! Wat ontzettend rot dat je je zo naar voelt en dat je last hebt van aanvallen en daarom twijfelt of je ouders je nog wel lief vinden. Ik ben wel blij om te lezen dat je vrienden zo waardevol voor je zijn! Ik weet hoe donker tijden soms kunnen zijn en hoe dat maar op een manier lijkt te stoppen. Gelukkig weet ik inmiddels beter en weet ik dat er, hoe onwaarschijnlijk dat nu ook lijkt, er betere dagen en uiteindelijk zelfs betere tijden aankomen. Ook voor jou! In de tijd dat ik het allemaal niet meer zag zitten,… Lees verder »

Marley
15 dagen geleden

Heyyy ik heb dit ook ik denk hetzelfde maar er zijn een heleboel mensen die om je geven ookal ken je niet ik ook ik heb het zelf al eens geprobeerd omdat het gewoon niet meer lukte mijn leven werd steeds zwaarder totdat mijn moeder erachter kwam wat ik allemaal deed(zelf beschadiging dus) ze schreeuwde:VIND JE DIT NORMAAL!!!!JE DOET DIT NOG EEN KEER EN JE BENT UIT DIT HUIS!!! Toen ze dat zei dacht ik ben ik te ver gegaan en sindsdien ben ik het aan het verstoppen(dus ik doe nog wel helaas) want ik kan er niet mee stoppen.… Lees verder »