Emma (12 jaar) in

Zijn prinsesje

Ik ben bang dat als een van m’n ouders opnieuw zullen trouwen, ik niemand meer heb. Als k het even niet heb over m’n vriendje en vriendinnen. Maar dat ik door hun aan de kant wordt gezet. En de nieuwe vrouw van m’n pa een bitch wordt. K ben bang dat ze na vergeten. Wegsturen of ons niet meer kennen. M’n vader is nu al verliefd. En kent ons al bijna niet meer. Zij wordt meer verwend dan ons. Kan je tips geven, zodat ik weer papa’s kleine prinsesje wordt?
-xxx- Emma

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Michelle
Michelle
7 jaren geleden

lieve Emma, ik snap wat je bedoeld, mijn ouders zijn ruim twee jaar gescheiden. nu heb ik geen contact meer met mn vader maar ik weet dat hij een nieuwe vriendin heeft en hij daardoor mn oudste broertje vergeet. hij is vaker bij zn vriendin dan bij zn zoon. nu heeft mn broertje er veel met mn moeder gepraat hierover en ook met zn drietjes hebben ze gepraat. het gaat nu een stuk beter. mijn moeder is ondertussen al weer 4 maanden geleden getrouwd. hier wel hard aan moeten wennen en voelde me ook niet gehoord maar met zn alle… Lees verder »

Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Lieve Emma, Ik begrijp dat het heel lastig is om te accepteren dat je ouders opnieuw op iemand anders verliefd worden. Maar ik denk dat de gouden tip is dat je je “nieuwe stiefouders” moet proberen te accepteren. Ze kunnen ook heel lief zijn en je opnemen in het gezin. Mijn stiefvader is heel lief en is soort van mijn 2e vader. Ik hou ook van hem als mijn vader, maar ik hou ook heel erg veel van mijn eigen vader. Je moet gewoon in het begin lief tegen ze doen en dan doen ze dat ook sowieso tegen jou.… Lees verder »