Keano (12) in

Zielig dat vader alleen is

Mijn moeder heeft een nieuwe vriend dat is echt super. Mijn vader en moeder zijn al 7 jaar niet meer samen en heel veel ruzies geweest en instanties en ik moest via **** praten maar Mijn vader heeft nog vaak over mijn moeder.Ik weet dat hij haar nog altijd heel erg mist net als mijn zus en broer. Dit zijn niet zijn echte kinderen maar had wel de volledig de zorg omdat hij huisvader was en heeft hun opgevoed mijn broer was 4 jaar oud en mijn zus 1 jaar oud. Toen werd ik geboren ik denk dat hij het nooit een plekje hebt kunnen geven ik vind het zielig dat mijn vader altijd maar alleen is hij zegt wel jongen maak je niet druk papa is happy maar tog ik denk dat hij ongelukkig is en de tijd en liefde mist toen hij nog bij ons was dat is nu 7 jaar geleden heeft u tips voor mij dankjewel alvast. Keano

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Zoé
7 maanden geleden

Hi lieve lieve Keano, Ik vind het super mooi hoe jij over je vader schrijft en dat je beschrijft wat dit met je doet. Het is heel eerlijk. Ook dat je herkent dat het super is dat je moeder wel een vriend heeft. Je ziet allebei de kanten, blijf dat doen! Ik kan heel goed begrijpen dat jij je zorgen maakt, ondanks dat hij zegt dat het niet hoeft. Als je ouder verdrietig/ongelukkig is dan kan je dat ook voelen als kind. Toch is het niet aan jou om je zorgen te maken, hoe moeilijk het ook is om niet… Lees verder »

Fabiënne
7 maanden geleden

Hoi Keano, Wat lief van je dat je zoveel geeft om je vader en je zo zorgen maakt! En goed dat je dit met ons deelt, heel knap van je! Vervelend dat er veel ruzies zijn geweest… Ik ken jouw gevoel. Je wilt graag je vader/moeder helpen, maar je kunt niks doen. Dat voelt machteloos. Mijn moeder was na de scheiding ook 10 jaar alleen. Wel een paar relaties tussendoor, maar die duurden nooit lang. Ze was veel alleen, en vooral als ik bij mijn vader was. Ik had geen broertjes of zusjes. Ik wist dat ze zich soms eenzaam… Lees verder »