Missanoniemp (12 jaar) in

Zeggenschap

Haai, mijn ouders zijn gescheiden toen ik 3/4 ofzo was. Ik ben toen altijd naar mijn vader blijven gaan en dit jaar is alles helemaal fout gegaan. De band en het contact is verbroken, we hebben meerdere brieven gestuurd met hoop op een antwoord met uitleg, en hij heeft gezegd ons niet meer te willen zien en het vervolgens zo te verdraaien om onze moeder zwart te maken. Althans zo zie ik het. Hij denkt ook dat onze moeder die brieven die wij hebben bedacht en geschreven heeft bedacht. Ik ben het zat want ik krijg bijv. Een handtekening niet van hem voor iets heel belangrijks. Dus vroeg ik me af of iemand weet hoe ik mijn vader het zeggenschap over mij kan afnemen.
Groetjes van mij

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dara
Dara
9 jaren geleden

Het is altijd vervelend als een ouder niet meewerkt. Zeker omdat het klinkt alsof hij jullie niet serieus neemt. Mijn moeder zei altijd dat mijn vader me manipuleerde en dat ik sommige dingen die ik zei dus helemaal niet meende. Het voelt vreselijk, want je eigen meningen, gedachten of dingen die je doet worden gewoon aan de kant geschoven. Dus ik snap zeker dat je het zat bent. Ik ken je vader en de situatie natuurlijk niet, dus ik weet niet hoeveel er te redden valt. Maar denk er wel goed over na wat jou echt gelukkig zou maken, en… Lees verder »

Vivianne
Vivianne
9 jaren geleden

Hoi Missanoniemp, Wat ontzettend vervelend dat het contact met je vader zo is verslechterd en het nu allemaal moeizaam gaat. Wat zal dat moeilijk zijn voor jou, vooral nu je zijn handtekening ergens voor nodig hebt. Je bent in een situatie terecht gekomen waar geen enkel kind in terecht zou moeten komen. Hoewel je het misschien niet wil horen, is het voor jou het beste om altijd met je vader te blijven praten. Het is heel belangrijk voor een kind om een vader in hun leven te hebben. Maar als dit niet lukt, is het misschien mogelijk met je opa… Lees verder »