Meike (11) in

Zeg het gewoon

Ik woon nu bij mijn moeder en je moet gewoon eerlijk zeggen bij wie je je fijn voelt. Als je liever bij je moeder wilt wonen of andersom zeg het dan gewoon. Als je dat niet durft zeg het dan eerst tegen iemand die je vertrouwt dan kan die je misschien helpen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Beste Meike, Bedankt voor deze sterke woorden! Ik ben het helemaal met jou eens: als jij je prettiger voelt bij de ene ouder thuis dan mag je dar best zeggen. Het is heel belangrijk om voor jezelf op te komen, en het lucht heel erg op als je dat doet. Super dat jij voor jezelf bent opgekomen, ik hoop dat je nu gelukkiger bent! Ik zelf heb dat een lange tijd niet gedurfd, en dat was niet fijn. Ik vond het heel lastig om het gesprek aan te gaan maar het is uiteindelijk toch het beste. Het is inderdaad heel… Lees verder »

Samantha
Samantha
7 jaren geleden

Hoi lieve Meike, Wat een goed advies geef jij zeg! Dankjewel voor je mooie woorden 🙂 Het is natuurlijk belangrijk dat jij gelukkig bent en je fijn voelt. Het is dus ook goed om zelf aan te geven wat je fijn vindt en hoe je dingen graag wilt. Ook goed dat je zegt dat het ook een optie is om het eerst tegen iemand anders te zeggen die je vertrouwt, dat is vaak net toch even iets makkelijker.. Soms is zelfs dat nog net even iets te moeilijk voor mensen, dan is het ook nog een optie om een brief… Lees verder »