Darcy (15) in

Ze zijn weer samen

Hoi, ik ben Darcy

Mijn ouders wilden meer dan een jaar geleden scheiden, maar nu zijn ze weer samen, en niemand heeft mij om mijn mening daarover gevraagd.
Ik heb het er moeilijk mee, want ik ben er niet aan gewend dat mijn ouders opeens weer in hetzelfde huis wonen en doen als of er nooit iets aan de hand is geweest. Ik denk dat het ze weinig uitmaakt wat ik denk over de situatie

Maar ik kan er waarschijnlijk niet veel aan doen.

Kan iemand me vertellen wat ik kan doen om me iets beter te voelen? Ik denk dat ik depressief ben

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Doggo
1 jaar geleden

Hey lieve darcy! Wat dapper dat jij je vraag hier op het forum stelt!? Wat ik zou doen is er met je vader of moeder over praten! Dat voelde voor mij altijd fijn!

Liefs
Doggo

Romy
1 jaar geleden

Hey lieve Darcy, Wat een vervelende situatie zeg.. 🙁 Als ik je verhaal lees, kan ik me inbeelden dat het een hele lastige situatie is. Er veranderde een hoop voor jou, omdat je ouders gingen scheiden en nu is het soort van teruggedraaid, maar is het alsnog heel anders dan vroeger. Als er dan niet met je over wordt gesproken, lijkt me dat extra lastig. Ik heb thuis niet hetzelfde meegemaakt (al zijn mijn ouders wel gescheiden), maar ongeveer hetzelfde is bij een vriendin van mij gebeurd. Ze vertelde aan mij dat ze de verandering heel erg lastig vindt en… Lees verder »

Fien
1 jaar geleden

Hey lieve Darcy, Allereerst wat goed dat je een vraag stelt op het forum! Ik vind het super knap dat je je verhaal zo durft te delen. Ik vind je verhaal erg herkenbaar. Toen ik ongeveer 10 jaar oud was gingen mijn ouders het ook ‘opnieuw proberen’. Ze waren daarvoor ook al een jaartje gescheiden, maar wilden toen weer samen wonen. Ik vond dat erg lastig, net als jij, omdat ik me niet gehoord voelde, en stiekem vond ik het een stuk rustiger toen ze uit elkaar waren, omdat ik daar net aan gewend was. Het is belangrijk echt aan… Lees verder »