Lexi (15) in

Ze vechten de hele tijd

Eyo Lexi hier!
Mijn vader en moeder vechten de hele tijd. Mijn moeder mijn vader maar uitschelden. De b****. Weet eigenlijk ook echt niet hoe ik er mee om moet gaan .
Het boeit me niet zoveel want mijn vader en moeder hebben mealtime gehaten. Ik geef eigenlijk geen **** om hun lol, dus snap ook niet waarom ik deze vraag stel. Die *&%$# ouders van tegenwoordig, Sjeesus Christus. **** mijn hele leven, bijna niemand heeft om me, maar ik heb mezelf en wat is genoeg. Mijn moeder is bijna altijd **** erg dronken. Dus *** dat. Godver, waarom gebeurt dit bij mij?! I don’t give a **** anymore.

LexDeSadB***

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nikki
1 jaar geleden

Hey Lexi,  Stoer dat je je vraag stelt op het forum. In je bericht zie ik veel verdrietige en boze gevoelens. Klopt dat? Ik wil je laten weten dat je niet alleen bent met deze gevoelens. <3  Super naar voor je dat je ouders vechten en dat je moeder je vader uitscheldt. Je schrijft dat je niet weet hoe je ermee om moet gaan. Wat doe je nu op het moment dat dit zo gaat thuis? En heb je een fijne plek (bijvoorbeeld in je kamer) waar je tot rust kan komen als je ouders ruzie maken? Ik vind het… Lees verder »

Stanja
Editor
Stanja
1 jaar geleden

Lieve Lexi, Bedankt voor jouw vraag op het Forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat je ouders vechten en je moeder vaak dronken is. Ik kan mij voorstellen dat dat een lastige situatie voor je is. Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent.  Onze vrijwilligers gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar voor nu wil ik jou alvast een aantal websites geven waar je in de tussentijd misschien iets aan… Lees verder »