nikita (12) in

Ze loog

ik was 11 dus ik had geen keuzen bij wie ik mog wonen en ik was in geschreven bij mijn moeder dus ik moest bij me moeder wonen .ik woonden 1 maand bij me moeder en we had wel 3x per week wel ruzie en het was een keer zo ver gekomen dat me moeder me niet wilden hebben ze zetten me het huis uit en ik moest bij me vader wonen en dat gebeurt en ik kwam er achter dat me moeder tegen me loog ze vertellden mij dat me vader me maar 1x per maand wilden zien en ik was 2 weken boos om me vader voor niks ik heb me vader pijn gedaan omdat me moeder loog ik ben radeloos ik weet niet meer wat ik moet doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ruben
Ruben
7 jaren geleden

Beste Nikita Vervelend dat het tussen jou en je moeder niet zo goed gaat. Ik kan begrijpen dat het erg rot is dat je 2 weken lang boos was op je vader voor niets, omdat je moeder heeft gelogen over hoe vaak je vader je wilde zien. Het lijkt me daarom handig dat je je vader vertelt dat het niet de bedoeling was om hem pijn te doen en dat je verkeerde informatie hebt gekregen van je moeder, over hoe vaak hij jou wilde zien. Hij zal vast en zeker begrip hebben voor de situatie! Als je liever niet een… Lees verder »

Eva
Eva
7 jaren geleden

Lieve Nikita, Bedankt dat je hier om advies komt vragen. Vervelend, als je ruzie met een van je ouders hebt. Ik herken dit, omdat ik vaak ruzie met mijn stiefmoeder had. Uit jouw verhaal begrijp ik dat je nu bij je vader woont, omdat je door jouw moeder uit huis bent gezet. En dat jouw moeder tegen jou heeft gelogen, omdat jouw vader jou maar 1 keer per maand wilden zien en dat dat niet zo is. Fijn, dat je nu bij jouw vader woont =)! Je kan tegen jouw vader zeggen, dat jouw moeder iets anders tegen jouw had… Lees verder »