Anoniem (0 jaar) in

Ze knijpt

Hallo mijn ouders zijn gescheiden maar de vriendin van mijn vader knijpt mij (heel hard en dat doet echt veel pijn) als ik niet luister is dat kinder mishandeling? Want ze is niet eens mijn moeder dus heeft ze niks over mij te zegen vind ik.
En het is echt niet dat ik een vervelend kind ben ofzo
Kunnen jullie antwoord geven op die vraag
Al vast bedankt

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bob
Bob
8 jaren geleden

Dag Anoniem, Dat is totaal niet okay als ze je knijpt. Vooral niet als het hard is en het je pijn doet. Als je niet luistert moet ze met je praten of tot je doordringen, maar niet pijn doen. Ik kan helaas niet zeggen dat wat ze doet kindermishandeling is. Zoals Aron aangeeft is het goed om het met je ouders daarover te hebben en echt je gevoelens te zeggen. Niet alleen zeggen dat je het niet leuk vindt, maar ook wat je er niet leuk aan vindt en hoe je je voelt op dat moment. Daarna kunnen je ouders… Lees verder »

Aron
Aron
8 jaren geleden

Beste anoniem, Wat vervelend voor jou dat jouw stiefmoeder jou knijpt. Het is voor jou natuurlijk helemaal niet fijn dat ze dit doet. Ik zou, als ik jou was, proberen er eens met jouw eigen vader of moeder erover te praten. Het is natuurlijk niet netjes van jouw stiefmoeder dat ze dit niet doet en dat hoef jij ook niet te accepteren. Probeer samen met jouw vader of moeder een gesprekje aan te gaan met jouw stiefmoeder over dat ze jou knijpt. Laat vooral weten dat jij het heel vervelend vindt dat ze dit doet. Als jij jouw gevoelens uit… Lees verder »