Michelle (12) in

Ze is streng en schreeuwt

Ik heb gescheiden ouders, mijn vader heeft niet zoveel geld en mijn moeder een hele boel. Omdat mijn vader vaak niet belasting kan betalen wilt mijn moeder niet dat ik daar ga wonen. Ze is erg streng en schreeuwt elke dag naar me. Soms schopt ze mijn stoel omver en een paar keer had ze me van achteren geschopt. Ik weet echt niet wat ik moet doen. Bij deze situatie moet ik de helft van de week naar mijn vader en de andere helft bij mijn moeder. Mijn moeder wilt dat ik elke dag naar haar huis ga om piano te spelen en 2 uur te leren, als ik dat niet doe gaat ze voor 2 jaar in Amsterdam wonen en daarna gaat ze naar China. Mijn vader kan de kosten niet betalen voor pianoles dus had mijn moeder dat gedaan màár mijn vader moest het terugbetalen anders mag hij nergens meer naartoe met mij. Ik moest dit even zeggen want ik weet echt niet wat in hel ik moet doen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jente
1 jaar geleden

Hi Michelle! Ow Ow Ow wat naar jouw verhaal. Als ik een tip mag geven zou ik zeggen praat erover! Makkelijk gezegd natuurlijk, maar het helpt echt. Als het kan zou een psycholoog het beste zijn, maar dat wordt denk ik wel erg lastig. Je kan naar je juf/meester/mentor gaan of de vertrouwenspersoon op school. Als je een vriend(in) hebt die echt te vertrouwen is kan je het ook aan hem/haar vertellen. Wat misschien wel de beste optie is is de kindertelefoon. Die kunnen je ook echt helpen om te praten en een oplossing te vinden. Als je het verteld… Lees verder »

Nicole
1 jaar geleden

Lieve Michelle, Bedankt voor jouw vraag op het forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat er veel speelt in het contact met jou en je ouders. Ik kan mij voorstellen dat dat een lastige situatie voor je is. Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent. Onze Buddy’s gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar voor nu wil ik jou alvast een aantal websites geven waar je misschien in de tussentijd… Lees verder »