Anoniem (13 jaar) in

Ze blijven ruziën

Heeeii allemaal!!
Mijn ouders Zijn nu 3jaar gescheiden en ben vaker bij mijn moeder dan vader. Dat vind ik opzuch geen probleem maar altijd als mijn ouders bij elkaar zijn komt er ruzie waar ik mijn twee broertjes en mijn zusje bij staan..mn zusje en mn broertjes zijn dan ook overstuur. Als het over is dus als bv mijn moeder weg is zegt mijn vader : het was niet mijn idee om te scheiden en doet hij als of het allemaal mijn moeders schuld is. Daarom word mijn moeder meestal ook boos op mijn vader. En op feestjes zeggen mijn opa en oma aan mijn vaders kant wat heeft hij het tog ook weer goed gedaan en blablabla terwijl mijn moeder de taarten heeft gemaakt en alles en mijn vader alleen maar slingers heeft op gehangen.. Mijn moeder wordt daar dan achter af chagerijnig over. Ik weet echt niet wat ik met dit geruzie aan moet!!

Ook mag ik van mijn moeder bijna niks ze is super bang dat mij wat over komt als we met een groepje meisjes naar de film gaan in de avond en we willen daarna nog even rond hangen in de stad mag iedereen dat behalve ik. En zo mag ik ook niet altijd afspreken enzo ik heb al heel vaak aan mijn moeder gevraagt of ik meer vrijheid mag maar dan wordt ze boos of ze zegt : dan ga je tog lekker bij hun wonen. En bij mijn vader mag ik bijvoorbeeld veel meer.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen…

Groetjesssss lotte

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Hey Lotte, Dat je ouders ruziën in het bijzijn van jou en je broertjes en zusje is niet leuk voor jullie en ook zeker niet de bedoeling. Jullie mogen er best wel wat van zeggen als dit het geval is. Als mensen ruzie hebben, dan denken ze vaak niet meer aan wat er om hen heen gebeurt en staan ze er vaak niet meer bij stil dat jullie alles kunnen horen. Door het tegen hen te zeggen worden ze misschien bewust dat ze niet goed bezig zijn en kunnen ze dit veranderen. Wat je opa en oma betreft, het gaat… Lees verder »

Evi
Evi
9 jaren geleden

Hoi Anoniem, Bedankt voor je berichtje. Het is heel vervelend dat je ouders ruzie maken waar jij en je broertjes en zusje ook bij zijn. Dat je vader zegt dat het niet zijn idee was om te scheiden en als het ware de ‘schuld’ bij je moeder legt is niet goed. Jullie zijn kinderen en die moeten niet bij een scheiding en ruzies betrokken worden. Zelf heb ik dit ook heel veel meegemaakt en ik weet dus heel goed hoe rot dit kan zijn. Bij mij kwam er een moment dat ik het gewoon niet meer pikte. Als één van… Lees verder »