Anthony mous (11 jaar) in

WTF

Ik red het niet meer op school. Mijn ouders zijn al uit elkaar, mijn moeder heeft een nieuwe vriend en m’n vader doet alles met weet ik veel wie. Wtf moet ik doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anthony mous
Anthony mous
8 jaren geleden

Nog een ding;
Door alle spanning thuis haal ik op school veel onvoldoendes. Ik zit op havo/vwo in de brugklas en wil heeeel graag naar vwo maar ik weet niet of dat wel gaat lukken zo. M’n oma denkt dat ik helemaal niet mijn best doe en wordt dan boos op me en als ik dan zeg dat het komt door thuis wordt ze nog bozer en zegt ze dat dat absoluut niet door thuis komt. En vervolgens wil ze dan met me praten maar daar heb ik dan gewoon geen zin meer in en dan wordt ze weer boos!

Anthony Mous
Anthony Mous
8 jaren geleden

Heeeeey, heel erg bedankt voor de tips, maar ik heb het allemaal al geprobeerd. Mijn vader zegt ook altijd als hij iets niet begrijpt dat het onzin is. En m’n moeders nieuwe vriend wil een baby maar hij heeft m’n zusjes nog maar een paar keer gezien. Hij is heeel aardig maar…

Anthony Mous

Aron
Aron
8 jaren geleden

Hallo Anthony Mous, Wat vervelend om te lezen dat het niet zo goed op school gaat en dat jouw gezinssituatie ook niet zo prettig is. Is er misschien een persoon in jouw omgeving waarmee je hierover kunt praten? Bijvoorbeeld jouw mentor of een andere aardige docent, of bijvoorbeeld een oom/tante/opa/oma of een vriend(in)? Deze persoon kan jou misschien wel heel goed helpen met bijvoorbeeld jouw schoolresultaten. Ook kan het goed zijn om over jouw gezinssituatie te praten met deze persoon, misschien kan deze persoon wel op een heel goede manier ingrijpen in de situatie. Ook kan het goed zijn om… Lees verder »

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo Anthony mous,

Wat vervelend dat je het moeilijk hebt.

Heb je weleens met iemand over je problemen gepraat, zoals met een vertrouwenspersoon? (Klasgenoot, leraar, familie)
Misschien dat deze personen jou kunnen helpen of jou kunnen afleiden.

Doordat je moet wennen na de scheiding kan vanalles mis lopen, ook op school. Dat is heel normaal. Maar ik vind wel dat je iemand van je problemen moet vertellen. Zodat ze weten wat er aan de hand is en jou ook kunnen helpen en steunen. Praten lucht vaak op!

Ik wens je veel liefs.

Anne