Sara (10) in

Woedeaanvallen bij papa

Hoi Ik had een brief naar villa pinedo gestuurd over woedeaanvallen en ik kreeg 3 antwoorden waar ik echt iets mee ga doen alleen wil ik nog iets vertelen . bij mij vader durf ik niet zo boos te zijn want dan word papa boos en dan moet ik huilen en daar kan papa niet tegen weet iemand nog tips

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
DaniëlAniqueBibiCristel Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Daniël

Misschien moet je er gewoon met papa over praten. Dan gaat het vanzelf over

Anique
Anique

Lieve Sara, Super goed om te horen dat je wat met deze antwoorden kan, het forum is er immers om je te helpen! Ik herken heel goed wat je schrijft over boos worden bij je vader, ik durfde dat zelf ook nooit zo goed omdat ik bang was dat mijn vader boos zou worden. Waarom ben je boos op je vader? Het is natuurlijk helemaal niet erg om een keer boos te zijn of ruzie te hebben met (1 van) je ouders, maar voor mij werkt het vaak wel goed om te bedenken waarom ik boos ben. Door het voeren… Lees verder »

Bibi

Lieve Sara, Wat ontzettend prettig om te horen dat je goed terecht kan bij Villa Pinedo! Als ik het goed begrijp zijn de emoties een beetje lastig? Boos of verdrietig zijn is niet erg, slecht of iets waar je bang voor hoeft te zijn. Iedereen is het wel eens een keer en het hoort er eenmaal bij. Ik had vroeger ook wel eens het gevoel dat ik niet boos of verdrietig mocht zijn, maar als je wel blij mag zijn, waarom dan niet eens een keertje boos of verdrietig? Je hoeft je daar absoluut niet schuldig over te voelen en… Lees verder »

Cristel

Hoi Sara! Fijn dat je antwoorden hebt gekregen waar je iets mee kan! Vind je het vervelend als je moet huilen? Ik herken dat als ik boos ben, dat ik dan ook heel erg snel moet huilen. Ik vind het nu van mezelf niet meer zo erg dat ik snel moet huilen. Ik denk dat het beter is om te zeggen wat je wil zeggen en dat je daarbij moet huilen is dan maar zo. Het lijkt mij niet goed als je niet zegt wat je wil zeggen omdat je dan moet huilen. Misschien kun je proberen aan je vader… Lees verder »