Hannah (10) in

Woede uit buik krijgen

Wat moet je doen als je heel boos bent en je soms gewoon tegen je ouders wil schelden en schreeuwen maar dat je dat echt niet durft te vertellen of te zeggen.oftewel ik zit gewoon met mijn boosheid van binnen wat moet ik doen om die woede uit mijn buik te krijgen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Veronique
1 jaar geleden

Hi hannah
Ik heb dit zit zelf ook meegemaakt en bij mij hielpen fidget toys bijv. Een fidget spinner daar kan je echt je boosheid in kwijt

Quinty
1 jaar geleden

Hoi Hannah, Wat fijn dat je villa pinedo hebt gevonden en hier je vraag wilt stellen! Wat vervelend dat je zoveel boosheid hebt! Ik kan mij goed voorstellen dat je graag een manier wilt vinden om dit los te kunnen laten! Wat jij verteld is erg herkenbaar voor mij. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 9 jaar was. In deze periode was ik ook heel erg boos, maar vond ik het spannend om dit aan mijn ouders te vertellen en heb ik het dan ook een tijdje opgekropt. Wat mij toen erg heeft geholpen is een brief schrijven naar mijn… Lees verder »

Nynke
1 jaar geleden

Hi Hannah! Wat een naar gevoel dat je zoveel boosheid hebt en die moeilijk eruit kan gooien!

Wat mij helpt als ik de woede in mijn buik voel, is heel boos mijn gedachten op papier zetten, alle lelijke gedachten en scheldwoorden opschrijven. Of tekenen en heel hard krassen op papier. Daarna kan je het blaadje verfrommelen en door de kamer gooien of weggooien.

Wat mij ook helpt als ik boos ben op mijn ouders is om te praten met mijn vriendinnen en te vragen of ze mij een knuffel willen geven.

Zou jou dat ook helpen?

Liefs, Nynke

Hannah
1 jaar geleden
Reply to  Nynke

Heel erg bedankt voor je tip ik ga deze zeker toepassen