Ikke (Zoevanenk@gmail.com) in

Wisselen is moeilijk

Dag mensen, ik ben ikke, ik heb de vorige keer geschreven over mijn vader. Ik heb het altijd moeilijk met de wissels. Ik vaak overgegeven als ik van mijn moeder naar mijn vader ga. En voel me vaak misselijk. Omdat ik dan soms liever bij mijn moeder wil zijn. Ik moet vaak best wel huilen. En vind het wel moeilijk! Ik ga vaak appen met mijn moeder en hou contact met haar. En ik heb ook mijn opa en oma en hele goeie vrienden waar aan ik het kan zeggen. Want in plaats alleen een scheiding is er veel meer zoals jullie misschien het vorige bericht hebben gelezen. Vind het fijn het met anderen te delen zonder dat iedereen weet wie ik ben. Of dat iemand het door verteld.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
annebella
annebella
7 jaren geleden

lieve ikke, wat vervelend ook dat spugen is niet fijn lief dat je dit met ons wil delen. ik snap heel erg dat je je moeder mist dat heb ik ook heel erg. veel succes!!
liefs Annebella
🙂

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Ikke, Bedankt voor je berichtje op het forum. Het is erg vervelend voor je dat je misselijk wordt, moet overgeven en vaak moet huilen als je naar je vader gaat. Dat is helemaal niet fijn. Gelukkig heb je wel je opa en je oma en goede vrienden! Dat helpt vast. Mijn tip is om op een blaadje te schrijven wat je leuk vind bij je vader en wat je leuk vind bij je moeder. Je kunt daarnaast ook opschrijven wat je minder leuk vind bij je vader en bij je moeder. Je kunt dit lijstje aan je ouders laten… Lees verder »