Henk (11) in

Wisselen is irritant

Ik vind het stom dat mijn ouders gescheiden zijn en het wisselen is heel irritant.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hidde
3 maanden geleden

Hoi Henk,
Je bent echt niet de enige die dit heeft. Ik heb dit ook. Dus voel je niet schuldig.

Liefs, Hidde

Koos
6 maanden geleden

Hoi Henk ik weet dat het irritant en dat heb ik ook. Henk, Iwish you good luck.

Fiore:)
6 maanden geleden

ik vind dat ook omdat je heel vaal spullen kwijt raakt en bijvoorbeeld je wilt gaan tekenen en je stiften liggen nog bij je vader terwijl je bij je moeder bent dan wordt je gewoon helemaal gek

Amber
6 maanden geleden

Heee Henk, ohh die wisseldag vond ik ook altijd zo vreselijk. Echt een dag waar je de hele week tegen op kan kijken. Ik heb wat tips voor je, misschien heb je er wat aan: Maak een checklist wat je allemaal mee moet nemen. Misschien zijn sommige dingen elke week anders, die kan je dan toevoegen aan je checklist. Het gaf mij echt heel veel rust dat ik het ergens op had geschreven! Het hielp mij ook om de hele week spullen te verzamelen voor het wisselmoment, zo hoefde ik niet op het allerlaatste moment spullen in te pakken. Ik… Lees verder »

Koos
6 maanden geleden
Reply to  Amber

Bedankt voor de tips voor het wisselen. Hier ga ik wat mee doen.

Amanda
6 maanden geleden

Hey Henk, Bedankt voor je berichtje op dit forum, ik denk voor heel veel kinderen van gescheiden ouders herkenbaar. Wisselen is irritant! Dat vond ik ook altijd heel vervelend. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik een jaar of 2 was. Daarna gingen we 1x in de 2 weken een weekend naar mijn vader. In het begin pakte mijn moeder onze spullen in, maar later moest ik dat altijd zelf doen. Ik had er vaak stress van, haasten om naar huis te gaan, snel spullen pakken en dan stond mijn vader op de stoep. Soms vergat ik iets, en dan baalde… Lees verder »