Senna (14 jaar) in

Wil mijn vader terug

ik ben een jaar geleden bij mijn vader weggegaan omdat het niet goed ging en dat kwam vooral door de relatie met mijn stiefmoeder maar ik heb alles geprobeerd om de band met mijn vader weer op te pakken zelfs met allemaal hulp alleen lijkt het nu alsof hij dat niet wil en nu weet ik niet wat ik nog moet doen om mijn vader terug te krijgen moet ik nog een poging wagen of moet ik de hoop opgeven?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
frank
frank
7 jaren geleden

nou kijk je moet niet opgeven maar ik heb het ook en wat bij mij helpte is dat ik stopte en toen vroeg hij naar hulp

Jordi
Jordi
7 jaren geleden

luister het beste kun je het nog EEN keer proberen en als het echt niet lukt ja dan ligt het niet aan jou maar aan je vader jij hoeft je dan verder ook geen zorgen meer te maken. Als je het zou durven moet je zeggen wat je denkt en voelt suc7

Floor
Floor
7 jaren geleden

Lieve Senna, Bedankt voor het delen van jou verhaal. Ik heb dit zelf ook meegemaakt. Ik ben toen naar verschillende personen geweest die me hebben geholpen om de band met mijn vader weer op te bouwen. Ik kreeg het gevoel dat ik er alles voor deed en mijn vader niks. Nadat ik een aantal brieven heb gestuurd en gesprekken heb gehad, heb ik besloten om de hoop tijdelijk even op te geven. Ik merkte aan mezelf dat het me erg hoog zat en daardoor ook slechter ging presteren op school. Ik heb toen elk half jaar een brief naar hem… Lees verder »

Roos
Roos
7 jaren geleden

Lieve Senna, Goed dat je een berichtje hebt geplaatst op het forum! Wat voor mij vaak werkt om mijn emoties echt goed te uiten is een brief schrijven. Misschien werkt dit ook voor jou en kan je je vader een brief schrijven met hoe je je echt voelt en dat je het contact echt graag weer op wilt bouwen. Je vader kan dit dan zelf ook rustig lezen en het op zich in laten werken. Je zou het ook een keer bin je vader aan kunnen kaarten, waarvan ik begrijp dat dat heeel erg lastig is! Maar je zou tegen… Lees verder »

Sven Lozeman
Sven Lozeman
7 jaren geleden

ik heb dit zelf ook gehad. 2 weken geleden heb ik hier een gesprek over gehad met 2 mensen. eerst alleen en toen met mijn ouders samen. ik heb meerdere keren bij mijn vader aangegeven dat ik hem terug wilde alleen er gebeurde niks. ik heb foto’s en berichten gestuurd naar vrienden dat ik het leven niet meer zag zitten. toen is er pas hulp ingeschakeld en heeft mijn vader zich pas beseft dat ik hem nodig ben. dit moeten jullie niet doen vraag in jou geval aan je moeder of ze samen met jou en je vader een gesprek… Lees verder »