Yara (9) in

Wil niet meer

Ik Ben 9 en mijn ouders zijn ook al 9 jaar gescheiden. Ik wil niet meer naar mijn vader toe. Als ik bij mijn vader ben geeft hij mijn geen aandacht. Hij heeft alleen maar tijd voor zijn vriendin en haar kinderen. Ik durf niet met hem te praten ik ben bang dat hij mij pijn doet.
Wat kan Ik er aan doen? Ik wil echt niet meer. Groetjes Yara

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
7 jaren geleden

Lieve Yara, Dankjewel dat je op dit forum om hulp komt vragen. Uit jouw verhaal begrijp ik dat je niet meer naar jouw vader wilt, omdat hij jou geen aandacht geeft. Hij geeft wel aandacht aan zijn vriendin en haar kinderen. Ik snap dat het lastig is om met jouw vader te praten. Ik kon namelijk ook niet makkelijk met mijn vader praten. Je kan een brief schrijven aan jouw vader. Zo kan je daar alles in zetten wat je wilt vertellen. Heb je al eens met jouw moeder hierover gepraat? Misschien kunnen jullie met zijn drieën, jij, jouw moeder… Lees verder »

Milou
Milou
7 jaren geleden

Hallo Yara, ik vind het heel goed van je dat je dit deelt op het forum. Je zit in een lastige situatie lees ik. Je voelt je niet fijn meer bij je vader, omdat hij te veel bezig is met zijn vriendin en haar kinderen. Zelf vond ik dit ook erg lastig. Ik wilde graag de belangrijkste persoon in het leven van mijn vader blijven, maar ik had het gevoel dat dit niet meer zo was. Wat jij lastig vindt, vond ik ook erg lastig: het tegen hem zeggen. In mijn geval hielp het mij om wat dingen op te… Lees verder »