Yara (9) in

Wil niet meer

mijn ouders zijn al 9 jaar gescheiden ik kom niet meer bij mijn vader als ik bij hem was en ik had pijn hij zei toen gaat wel weer over terwijl ik een gebroken sleutelbeen had wat moet ik nu tegen hem zeggen?? Ik wil niet meer naar hem toe

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pascalle
Pascalle
7 jaren geleden

Lieve Yara, wat super vervelend dat je vader jou niet meteen serieus heeft genomen. misschien zit hij met veel verschillende dingen aan zijn hoofd, maar hij moet wel aandacht voor jou hebben. Het zou misschien helpen als je hem vertelt dat je hier heel verdrietig van bent geweest. Misschien kun je het ook aan jouw moeder vertellen en kan zij het erover hebben met jouw vader. Het is ook goed om hierover te praten met een andere volwassene die je kent en vertrouwt, bijvoorbeeld familie. Als er vaker dingen gebeuren waarvan je verdrietig wordt, is het goed om dit met… Lees verder »

Robin
Robin
7 jaren geleden

Hoi Lieve Yara, Jeetje , die situatie klinkt niet heel fijn zeg! Heb je met je moeder gedeeld dat je dit een vervelend moment vond? Misschien dat ze je kan helpen met een oplossing vinden, hoe je dit het best kan aanpakken. Ik kan mij voorstellen dat je vaders reactie niet de reactie was waar je op had gehoopt, en dit mag je ook best tegen hem zeggen. Je kunt zeggen dat je het niet fijn vind hoe hij heeft gereageerd, en dat je hier verdrietig over bent. Ik hoop dat het een klein beetje geholpen heeft! Heel veel succes… Lees verder »