anoniem (11) in

Wil niet altijd naar de rechtbank

Ik weet niet wat ik moet doen want ik vind het veel fijner bij mijn moeder dan bij mijn vader maarikwil Niet Altijd Of De Hele Dag In Een Rechtbank Zitten En Ikmag Zelf Ook Niet Zoveel Kiezen Als Elfjarige Dat Vind Ik Vervelend

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Sanne
2 jaren geleden

Hoi Anoniem, Wat goed dat je hier je vraag stelt! Je bent echt niet de enige die er zo over denkt, heel veel kinderen herkennen jouw gevoel! Ik vond het vroeger fijner bij mijn vader dan bij mijn moeder maar omdat ik nog jong was toen mijn ouders gingen scheiden mocht ik niet kiezen waar ik ging wonen. Je kan wel een brief schrijven aan de rechtbank waarin je vertelt wat je voelt. Zij zullen je mening dan heel serieus nemen maar het is niet zo dat je dan meteen naar de rechtbank moet om hierover te praten, ik snap… Lees verder »

Lotte
2 jaren geleden

Lieve anoniem, Ik snap dat je het allemaal heel vervelend vindt. Je wilt graag zelf bepalen waar je bent. Wat naar dat je zo vaak naar de rechtbank moet. Heb je aangegeven dat je het fijner vindt bij je moeder dan bij je vader? Misschien kun je het thuis eens rustig bespreken. Zij willen ook het beste voor jou. Omdat je nog minderjarig bent, kun je het helaas niet helemaal zelf bepalen. Maar daarom mag je nog wel aangeven wat voor jou het beste voelt! Als je het lastig vindt om dit gesprek aan te gaan met je ouders, kun… Lees verder »