(null) (10 jaar) in

Wil het niet

Hoi,
Mijn ouders zitten midden in de scheiding en als mijn ouders bij elkaar zijn ben ik super zenuwachtig.Mijn vader had/heeft een nieuwe vriendin achter onze rug om. En ik wil niet bij mijn vader wonen als die vriendin daar gaat wonen wat moet ik doen?
groetjes, onbekende

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amber
Amber
7 jaren geleden

Lieve,

Ik had dat aan het begin van de scheiding ook. Probeer het er met je moeder er over te hebben en anders met een ander familielid. Als iemand het begrijpt kan je misschien met diegene naar je vader toe om te vertellen wat je vind.

groetjes Amber

Pim
Pim
7 jaren geleden

Beste , Ik snap goed dat je zenuwachtig bent als je ouders bij elkaar zijn. Er zal wel een bepaalde spanning hangen in de lucht. Dit is heel normaal dat je dit voelt. Als het rustig is in huis zou ik dit gewoon aangeven aan je moeder of vader of allebei. Als je niet aan geeft dat je je niet lekker voelt of dat je iets anders wilt dan kunnen zij dat ook niet altijd weten. Geef het aan en geef aan wat je anders zou willen en hou jij het graag zou willen zien. Sta open voor opties en… Lees verder »

Milou
Milou
7 jaren geleden

Hoi onbekende, Wat vervelend om te horen dat je je zo ongemakkelijk voelt wanneer je ouders bij elkaar zijn. Ik kan me goed voorstellen dat je het lastig vindt om bij je vader te gaan wonen wanneer zijn nieuwe vriendin daar ook gaat wonen. Zoals ik lees zijn je ouders pas net uit elkaar. Jij hebt even de tijd nodig om aan de nieuwe situatie te wennen. Je vader heeft een nieuwe vriendin en daar kan je eigenlijk niet zo veel tegen doen. Die vriendin is er en daar zul je het waarschijnlijk mee moeten gaan doen, hoe stom je… Lees verder »

Luc
Luc
7 jaren geleden

Hey, Wat vervelend om te horen. Wat naar dat het zo gaat. Toen mijn ouders gingen scheiden vond ik het ook heel raar. Het is hartstikke normaal dat je zenuwachtig bent en natuurlijk is het ook normaal dat je niet bij je vader wil wonen als zij er ook is. Wat voor heel veel mensen werkt is aangeven hoe je je voelt. Als jij tegen je ouders zegt hoe jij je voelt, kunnen ze rekening houden met jou en het kan bovendien heel erg opluchten. Het kan wel een beetje eng zijn om dat tegen je ouders te zeggen dus… Lees verder »