Ba Sanna (12) in

Wil hem zien

Mijn ouders zijn geschieden en ik woon permanent bij mijn ouders maat ik bel wel iedere zaterdag met mijn vader en ik wil weten of ik hem in het echt zou mogen zien de rechter heeft gezegt dat hij mij mag zien met het omgangs huis maar dat wil hij niet

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
Anne
7 jaren geleden

Hallo Ba Sanna Daffeh,

Wat stom dat je vader je niet wil zien op moment. Het is belangrijk voor jezelf om te weten waarom dit zo is. Misschien kun je eens met hem tijdens bellen kunnen vragen waarom hij dit niet wil. Waarschijnlijk heb je dan een antwoord en kun je verder samen beslissen wat de beste oplossing is.

Ik wens je veel liefs,
Anne

Emmeline
Emmeline
7 jaren geleden

Lieve Ba Sanna Daffeh, Bedankt voor je berichtje op ons forum! Ik hoop dat we je kunnen helpen, anders kan je altijd nog een berichtje plaatsen! Wat vervelend dat je vader jou niet wil zien. Het lijkt me belangrijk dat jullie met elkaar praten of schrijven hierover. Zodat je weet waarom hij het niet wil en jullie misschien een oplossing kunnen vinden. Je kan hierbij hulp vragen aan iemand die je vertrouwt, bijvoorbeeld iemand op school. Wel heel fijn dat je iedere week met elkaar belt! Contact houden is een van de belangrijkste dingen. Heel veel succes en sterkte! Liefs,… Lees verder »

Samantha
Samantha
7 jaren geleden

Hoi Ba Sanna Daffeh, Wat goed dat je dit forum hebt gevonden en hier je vraag stelt! Dankejwel daarvoor! 🙂 Wat fijn om te lezen dat je in ieder geval wel contact hebt met je vader, dat jullie elke week bellen. Ik kan me heel goed voorstellen dat je daar alleen niet genoeg aan hebt en dat je je vader gewoon graag wilt zien. Je vraagt of dat mag. Ik kan daar alleen geen antwoord op geven. Het lijkt mij dat als de rechter daar toestemming voor heeft gegeven, zoals jij schrijft, jij je vader gewoon mag zien. Het is… Lees verder »