Esmee (11) in

Wil haar geen pijn doen

mijn ouders zijn een poosje geleden uit elkaar gegaan. mijn vader heeft al een nieuwe vriendin en die vind ik heel aardig maar als we bij haar zijn geweest durf ik dat niet tegen mijn moeder te zeggen omdat ik haar niet pijn wil doen maar me moeder zegt altijd: niet liegen tegen mij en me vader zegt dan altijd tegen mij: je hoeft het niet te zeggen alleen als ze het vraagt. IK WEET NIET WAT IK MOET DOEN!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Siene
Siene
7 jaren geleden

Lieve Esmee, ik heb echt precies hetzelfde! Het is heel lastig omdat je niet wil liegen en ik heb het dan ook dat ik me heel ongemakkelijk voel als ik er iets over vertel. Lieve Esmee luister naar je zelf wat jij fijn vindt moet je alleen doen. Heel veel succes en liefs Siene

Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Beste Esmee, Wat vervelend voor je! Ik lees dat je niet over je vaders nieuwe vriendin durft te praten omdat je bang bent dat je je moeder dan kwetst.Dat snap ik heel goed, dat had ik in het begin ook. Ik merkte alleen dat ik er zelf niet blij van werd. Als jij het heel erg naar je zin hebt gehad bij je vader, dan mag je daar best over praten, zelfs met je moeder. Het is niet jouw taak om voor je moeder te zorgen. Doe wat jou gelukkig maakt, je kunt het niet altijd voor iedereen goed doen.… Lees verder »