Jill (13 jaar) in

Geen pijn

ik heb mijn vader voor iets gevraagd wat ik wou mar hij wou dat niet doen mijn moeder zegt dat ik nu zelf mag bepalen of ik wel of niet wil naar mijn vader maar dat is het probleem want ik durf mijn vader niet aan tespreken wat moet ik doen ik wil niet dat ik hem pijn doe 😔

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Priscilla
Priscilla
7 jaren geleden

Hey jill, ik heb precieshetzelfde met me vader bang om hem pijn te doen of dat hij boos reageert.. ik probeer nu om alles op een andere manier te brengen.

Mehtab
Mehtab
7 jaren geleden

Lieve Jill, Bedankt voor je berichtje op het forum. Het is een lastige situatie, omdat ik het als kind ook heel erg lastig vond om mijn vader of moeder aan te spreken op de dingen die ik niet fijn vond. Maar achteraf heb ik geleerd, dat het altijd goed is om uit te spreken waar jij je niet goed bij voelt. Je ouders staan hier vaak voor open en het is het proberen echt wel waard! Dus, mijn tip is om op een rustig moment met je vader te bespreken waar je tegenaan loopt en hoe je de situatie liever… Lees verder »

Jill
Jill
7 jaren geleden

dankjewel Amélie ik heb het gedaan maar nu is hij boos en denkt hij dat ik niet snap dat hij verdrietig is on dat ik dat zij ik weet niet wat ik nu moet doen

Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Lieve Jill, Wat goed van je dat je hierheen komt met je probleem. Ik lees dat je je vader eigenlijk niet durft aan te spreken. Ik begrijp dat heel goed, ik vind het zelf ook heel moeilijk om bij mijn vader te zeggen waar ik mee zit omdat ik hem niet wil kletsen. Ik heb alleen wel geleerd dat dat toch het beste is: papa vond het heel vervelend dat ik zo lang niks durfde te zeggen en vond het juist fijn dat ik het een keer wel heb gezegd. Nu weet hij namelijk wat me dwars zit en hebben… Lees verder »