Siene (10) in

Wel aardig

Hoe moet je omgaan met dat de ene ouder vervelend doet over de nieuwe vriend/vriendin gaat roddelen en je zussen ook en dat jij diegene wel aardig vind? Groetjes Siene

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Lieve Siene, Wat naar dat een van je ouders en je zussen roddelen over de nieuwe vriend(in). Ik lees dat je diegene wel aardig vindt, dat is heel fijn! Ik heb zelf nog steeds erg veel moeite met mijn stiefmoeder, ik weet dat het heel fijn is als het wel klikt. Het zou heel goed kunnen dat jouw zussen er nog iets meer aan moeten wennen. Een nieuwe vriend(in) verandert toch de situatie thuis bij die ouder. Vaak duurt het eventjes voordat ze er gewend aan raken. Jouw ouder die roddelt voelt zich er misschien ook onzeker over. Het voelt… Lees verder »

Eva
Eva
7 jaren geleden

Lieve Siene,

Wat vervelend dat een van jouw ouders en zussen roddelen over de nieuwe vriend/vriendin. Heel fijn, dat jij wel de nieuwe vriend/vriendin aardig vindt!

Ik zou het je niet te veel aantrekken. Als jij de nieuwe vriend/vriendin aardig vindt, dan mag jij dan vinden. Ik snap dat dat vervelend is, als andere over iemand roddelen. Misschien is er een ander familielid die de nieuwe vriend/vriendin ook aardig vindt. Dan kan je met hem/haar erover hebben.

Veel succes en liefs,
Eva