Anoniempje (11 jaar) in

Wel of niet?

Hoi allemaal,
Ik weet niet zeker of mijn ouders gaan scheiden of niet. Regelmatig zeggen ze dat ze moeten praten en vragen of ik het erg vind en dan schud ik mijn hoofd automatisch. Dan gaan ze vaak naar boven en soms hoor ik een van mijn ouders huilen. Ik vind het verschrikkelijk en ik weet niet hoe ik hiermee om moet gaan. Dit was laatst al maar ze zeiden dat ze het gewoon gingen proberen om samen te blijven wonen. Ik was het al bijna weer vergeten en nu begint het alweer. Iemand tips?
X

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniempje
Anoniempje
9 jaren geleden

Dankjewel. Ik heb het er al over gehad met een vriendin en die steunt me en gelukkig kan ik alles bij haar kwijt. Bedankt voor de tips!
Groetjes,
Anoniempje

Bob
Bob
9 jaren geleden

Dag Anoniempje, Dat is een hele moeilijke situatie waar je in zit. Is er een reden waarom je je hoofd schud als ze je ernaar vragen? Heb je ze gevraagd over wat ze praten? Vaak kan je het al weten, doordat het gebeurd na hun gesprek met jou. Je kan voor je eigen zekerheid vragen waar ze het over hebben en als ze het kunnen, jou betrekken in het gesprek. Dan leef je ten minste niet in de onzekerheid waar ze het over kunnen hebben. Het is zeer begrijpelijk dat je niet weet hoe je daarmee moet omgaan. Het is… Lees verder »

Feline
Feline
9 jaren geleden

He Anoniempje, Goed dat je hier om advies komt vragen! het lijkt mij geen makkelijke situatie waar je nu in zit. Het is niet fijn om te merken dat je ouders verdrietig zijn.. Misschien is het verstandig om aan je ouders te vertellen dat jij er erg mee zit. Dat je het lastig vind dat je ouders zoveel verdriet hebben en je niet zo goed weet hoe je hier mee om moet gaan. Het kan zijn dat je ouders helemaal niet door hebben dat jij er namelijk mee zit. Als je hier eens over praat kunnen ze misschien met zijn… Lees verder »