Weinig aandacht

Ik ben heel weinig bij mijn vader, en als ik er ben geeft mijn vader heel weinig aandacht aan mij en mijn broers

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
Anne
7 jaren geleden

Hallo Door,

Dat is erg vervelend voor jou!

Heb je dat ook al tegen je vader gezegd? Misschien moet je hem even ‘wakker’ schudden, zodat hij ook ziet dat het niet leuk is dat hij weinig aandacht voor je heeft. Het kan namelijk zo zijn dat hij daar helemaal niet bewust van is.

Gewoon zeggen wat je denkt, dat is het beste. Dan zal er ook vast wel een oplossing komen.

Ik wens je veel liefs,
Anne

Ruben
Ruben
7 jaren geleden

Beste, Heel vervelend dat je vader je weinig aandacht geeft als je bij hem bent. Heb je al geprobeerd met hem te gaan praten en hem te zeggen dat je het niet leuk vindt dat je vader jou en je broers weinig aandacht geeft als je bij hem bent? Hierdoor zal hij hopelijk wat meer aandacht gaan besteden aan zijn kinderen als ze hem bezoeken. Als je liever geen face-to-face gesprek aangaat met je vader, kun je hem ook een briefje schrijven. Ik hoop dat je iets aan mijn advies zult hebben. Mocht dit niet het geval zijn, kun je… Lees verder »

Nicoline
Nicoline
7 jaren geleden

Hoi Door,

Wat vervelend! Misschien helpt het om dit een keer tegen je vader te zeggen. En dan zeg je ook gewoon dat je graag wat leuke dingen met hem wil doen. En dat je graag met hem wil praten.
Als hij hier niet naar luisterd kan je misschien een brief aan hem schrijven. Een brief komt vaak wat beter bij iemand over! Maar probeer eerst om er met hem over te praten!

Groetjes Nicoline