Nikki (14 jaar) in

Weglopen?

Heee,
Ik ben een meisje van 14
En mijn ouders zijn gescheiden, nu heb ik bijna elke dag wel ruzie met me moeder.Ik kan echt geen dag langer met me moeder.Daarom wil ik weglopen van huis maar waar moet ik heen? Vrienden?stiefvader? Vader?
Kan iemand me helpen hoe ik ergens heen kan en naar wie.
X Nikki

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Moira
Moira
7 jaren geleden

Beste Nikki, ik ken het gevoel. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 10 was. Ik ben ook vaak weg gelopen van huis omdat ik het niet meer trok. Uiteindelijk maakt dat alles alleen maar erger. Vertel je moeder hoe je je voelt en wat het met je doet als jullie ruzie hebben. Maar praat hier ook met je vader over. Tenslotte zijn je ouders beide nog steeds verantwoordelijk voor jou en weet ik zeker dat ze allebei het beste voor jou willen. Ik weet hoe moeilijk het is om je gevoelens om te zetten in woorden maar probeer het je… Lees verder »

evi
evi
7 jaren geleden

hoi nikkie ik herken het maar doe het niet praat er over met je bff je oma opa of iemand die je in vertrouwe kan nemen -XXX- evi

Luc
Luc
7 jaren geleden

Beste Nikki, Bedankt voor je berichtje op ons forum. Wat vervelend voor jou dat je ruzie met je moeder hebt. Ik heb zelf ook wel eens ruzie met mn moeder. Bij mij is het vanzelf weer over gegaan en misschien gaat het bij jou ook wel vanzelf over. Probeer er met je moeder over te praten, als jij laat weten hoe jij je voelt en zij ook komen jullie er vast samen uit. Je kan dit ook doen door een briefje te sturen als je het eng vind. Misschien kan iemand van je familie je helpen hiermee. Ondertussen ben je… Lees verder »