Kayleigh (12) in

Weet niet wat ik moet

Mijn ouders haten elkaar. mijn vader wilt met mijn moeder oog op oog spreken. mijn moeder wilt dat niet. ik wordt gepest op school omdat ik niet met de trend meega en vaak joggingbroeken draag want anders zit ik niet lekker in mijn vel. achter mij om wordt er veel gepraat over mij. zelfs mijn beste vrienden roddelen met hun nieuwe vrienden over mij. ik weet niet meer wat ik moet doen. mijn vader wilt =dat ik bij hem ga wonen zodat mijn moeder geen allementatie meer krijgt en het huis uit moet van de huurbaas. mijn moeder zit onder bijstands nivau en mijn vader wilt alles doen om haar dakloos te maken. mijn moeder wilt echter niet meer onder controle gehouden worden door hem. wat moet ik doen met zulke situaties? ik heb vaker momenten gehad dat ik klaar was met mn leven. dat alles voor niks was. bijna elk jaar op school werdt ik gepest. in de kleuterklas zelfs door volwassenen. de school deed er niks aan.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Milou
Milou
7 jaren geleden

Lieve Kayleigh, wat knap van je dat je dit verhaal vertelt op dit forum. Ik vind het een heftig verhaal en ik leef erg met je mee. Ik zou graag wat voor je kunnen betekenen, maar dat is lastig vanachter mijn computer uit. Daarom dank ik dat een buddy voor jou heel fijn zou kunnen zijn. Met een buddy kan je je verhaal delen en je kan bij je buddy om hulp vragen. Je hebt het telefoonnummer van de buddy, dus die kan ook sneller antwoord geven. Via deze link kan je kijken of er een. buddy is die goed… Lees verder »

Pim
Pim
7 jaren geleden

Beste Kayleigh, Wat naar om dit zo te horen, zal wel lastig voor je zijn. Het kan vaak zijn dat iedereen andere ideeën heeft. Ik loop eerlijk gezegd ook bijna elke dag in me joggingroek, ook omdat ik het lekker vind zitten, soms staat het niet maja dat boeit me dan even niet. Als mensen over je roddelen doen ze dat alleen maar om naar over iemand anders te praten zodat ze niet naar hun zelf hoeven te kijken. Wat mis is aan een ander is makkelijker te zien dan wat er mis is aan jezelf. Probeer je op dat… Lees verder »

Anouk
Anouk
7 jaren geleden

Lieve Kayleigh, Wat een vreselijke moeilijke situatie! Scheidingen zijn nooit leuk of makkelijk maar bij jou is het wel extra moeilijk als je ouders elkaar haten en niks gunnen. Het moet ook echt niet zo zijn dat jij tussen je ouders geplaatst wordt en het gevoel hebt dat je moet kiezen. Probeer ook als je dit durft aan te geven dat je het niet fijn en leuk vind dat je vader al die dingen zegt. Misschien is er wel een leraar waar jij je veilig voelt waar je om hulp kunt vragen? Anders zou ik je zeker aanraden om eens… Lees verder »