Belle (9 jaar) in

Weet niet hoe

Ik vind het moeilijk om naar papa naar mama te gaan
Maar niet anders om ik weet niet hoe
Zouden juli misschien weten waarom
Zo ja plaats plees een berichtje

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
pim
pim
8 jaren geleden

Hee Belle, Wat lastig allemaal he , die vervelen de gedachtes en ouders af en toe. Vaak is het wel belangrijk om alles wat je denkt te vertellen aan je ouders zodat die je kunnen helpen met waarmee je zit. Doe dit op een moment dat mama of papa niet zo druk is en dan kan je proberen te vertellen dat je het lastig vind om te praten met je ouders. Als dit niet lukt, kan je ook al je problemen opschrijven en het dan als een briefje aan je ouders geven. Veel moed verzamelen je kunt het vast! Groetjes… Lees verder »

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hoi belle,

Echt vervelend om daar last van te hebben! Als ik jou was zou ik naar één van jou ouders gaan (de persoon die je het meest vertrouwt). Als jij dat duidelijk maakt zullen ze het ook begrijpen als ze dat zien. Maar het belangrijkste is, is dat je dan samen met hen een oplossing kan vinden. Bijvoorbeeld de foto die Aron al noemde.

Ook dit zal beter worden! Je
Komt er wel

Groetjess,

Anne

Aron
Aron
8 jaren geleden

Hoi Belle, Wat vervelend voor je dat je het zo lastig vindt van om van jouw vader naar jouw moeder te gaan. Ik herken het zelf ook wel van toen ik jonger was. Ik vond het van mijn vader naar mijn moeder gaan ook altijd heel moeilijk, vooral omdat ik mijn vader minder zag dan mijn moeder. Dit hebben we op een best goede manier opgelost, zodat het missen van mijn vader minder zou worden. Dit hebben we gedaan met een foto. Bij mijn moeder had ik namelijk een foto staan van mijn vader en ik. Als ik mijn vader… Lees verder »