Weet niet bij wie

mijn ouders gaan scheiden en ik weet niet bij wie ik moet gaan wonen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
Romy
7 jaren geleden

Lief Meisje van 12 dat is een erg moeilijke keuze… Ik weet dat je geen antwoord zal geven, maar ik heb een vraag… Is je moeder milder (makkelijker met praten, niet snel onder de indruk, laat veel toe) Is je vader veel milder/makkelijker is het misschien beter om bij je vader te gaan wonen… Maar als je juist een hele goede en vertrouwde band met je moeder hebt, en minder met je vader; zou ik bij haar blijven… Heb je weer een betere band met je vader dan je moeder (ga je vaak leuke dingen met hem doen; wandelen ijsje… Lees verder »

Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Lieve Door, Wat goed dat je hierheen komt met je vraag! Ik snap heel goed hoe jij je voelt. Ik moest in het begin ook heel erg wennen aan het feit dat ik mijn ouders niet tegelijk meer zag en dat ik mijn tijd moest verdelen. Na een tijdje wen je er wel aan en is het eigenlijk niet zo erg: twee huizen hebben is best wel leuk! Je schrijft dat je niet weet bij wie je moet gaan wonen. Als je ouders niet te ver weg van elkaar af wonen is er co-oudersschap mogelijk. Dat houdt in dat je… Lees verder »

Milou
Milou
7 jaren geleden

Hoi! Wat goed dat je dit deelt op het forum. Wat een lastige situatie! Aan de ene kant is het natuurlijk heel fijn dat je zelf een keuze hebt, maar aan de andere kant is het lastig om een keuze te moeten maken! Je wilt geen van je ouders kwetsen en je kunt jezelf niet in tweeen splitsen. Ik wil je mee geven om vooral aan jezelf te denken. Jij staat in dit geval voorop. Je kan daarbij denken aan waar jij het beste gevoel over hebt of wat het handigste is met school of vriendinnen. Je hebt veel keuze… Lees verder »