M (17) in

We waren close

Hoi! Ik heb een dingetje. Mijn ouders zijn ongeveer zes jaar gescheiden. Ze zijn netjes uit elkaar gegaan en ze gingen altijd nog met elkaar om. Ik woon bij mijn moeder en mijn vader komt soms in het weekend naar ons toe. Sinds kort heeft mijn moeder een nieuwe vriend. Tot drie maanden geleden wist ik niet eens dat mijn moeder zoekende was. Ik vind het heel leuk voor haar, maar ik moet er gewoon heel erg aan wennen. Ze kenden elkaar van vroeger, maar vind dat ze redelijk snel gaan. Hij slaapt hier en sinds, zonder te overdrijven, elke avond vanaf een uur of 20:30 op de bank. Ik spreek mijn moeder daarom bijna nooit terwijl ik altijd heel close met mijn moeder was. Soms wil ik gewoon mijn verhaal kwijt, maar wil ik dat niet met hem erbij delen. Iedereen vind dat ze snel gaan en dat hij er veel is, maar mijn moeder luistert naar niemand. Ze lijkt net een puber (haha klinkt raar als puber zijnde)! Hoe gaan jullie hier mee om en hebben jullie tips? Ik trek dit echt niet veel langer en we hebben veel ruzie.
Groetjes!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Milou
Milou
7 jaren geleden

Hoi! Wat herken ik veel in jouw verhaal! Ik vond het ook erg lastig toen mijn moeder een nieuwe vriend kreeg. We hebben heel lang met zijn tweeen gewoond en ineens kwam daar een man bij. Ook in mijn situatie ging het erg snel en luisterde mijn moeder naar niemand. Ik hoop dat mijn tips je kunnen helpen om de goede band die jij en je moeder hebben te behouden! Ik zou proberen om toch te praten met je moeder over wat je lastig vindt en wat je graag zou willen. Wellicht voelt ze zich snel aangevallen en denkt ze… Lees verder »

adriana
adriana
7 jaren geleden

hoi ik ben adriana en ik vind het heel erg dat jouw ouders ook uit elkaar zijn mijn ouders zijn nu bijna 1 jaar bij elkaar weg ik zou er gewoon over praten met je vader of je moeder

groetjes adriana