Merel (11) in

We groeien uit elkaar

Mijn ouders zijn net een maand gescheiden. mijn zus en mijn broertje groeien steeds meer uit elkaar omdat wel elkaar zo weinig zien. ik probeer ze wel weer een beetje bij elkaar te brengen maar dat is moeilijk. heeft iemand misschien een tip om ze weer bij elkaar te brengen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Micha
Micha
7 jaren geleden

Lieve Merel, Dat is nog niet zo lang geleden, wat vervelend zeg voor jou, en voor je zus en broertje! Het is niet fijn dat jullie elkaar niet zoveel meer zien als eerst. Ik weet niet hoe het geregeld is, wanneer jij, je zus en je broertje bij je vader of moeder zijn, maar misschien mag je wel een middag naar je vader als je zus en broer daar zijn, of andersom? Of dat jullie met zijn drieën naar buiten gaan? Je kan misschien proberen elkaar wat meer op te zoeken, of probeer Skype uit met zijn drieën! Je kan… Lees verder »

Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Beste Merel, Wat vervelend dat je broertje en je zus uit elkaar groeien. Ik begrijp dat jullie elkaar dus weinig zien, en dat je denkt dat dat de reden is. Ik weet niet precies waarom jullie elkaar niet zo veel zien, maar het zou helpen als jullie meer afspreken. Of dat jullie op dezelfde dagen bij papa of mama zijn. Als dat om een bepaalde reden niet kan zou je ook kunnen proberen contact te houden via een groepswhatsapp met jullie drieën of af en toe Skypen. Zo hoef je elkaar niet de hele tijd te zien maar blijf je… Lees verder »