Rafael (8) in

We gingen samen

Mijn ouders zijn gescheiden. Ik heb me mama over gehaald om met papa op vakantie te gaan. We gingen naar Parijs en eerst gingen we eten en de volgende dag gingen we naar Disneyland Parijs .Het was zo gaaf! De volgende dag gingen we de stad in en we hebben een heel eind gelopen. Toen gingen we met de taxi naar de Eiffeltoren dat was prachtig maar ook heel erg koud. En we de hebben in de stad gegeten. De volgende dag gingen we weer naar Disneyland Parijs en dit keer in deel 2 van het park . En we hadden heel en ook maar heel! veel! geluk want er was een koude mist daardoor werden alle wachtrijen heel kort dus ik kon meer attracties doen. En de volgende dag moesten we inpakken en wegwezen. We stopten in Brussel daar hebben we gegeten en toen gingen we naar huis. Sinds ik thuis ben ben ik verdrietig.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Luca
Luca
7 jaren geleden

Liefe Rafael
Ik snap dat het moeilijk is om verdriet te hebben
En je moest je moeder niet overhalen
Ze moet zelf willen
En als ze niet will is het haar eigen beslising ook al vind jij het moeilijk
En er dan niet tegen haar in gaan want dan kan er ruzie onstaan
En dat heb ik dus geef ik je een tip

Liefs Luca 9 jongen

Eva
Eva
7 jaren geleden

Beste Rafael, Wat leuk dat je samen met allebei jouw ouders naar Parijs zijn geweest. Ik begrijp uit jouw verhaal, dat je het jammer vond om weer thuis te zijn. Nu zijn jouw ouders namelijk niet meer bij elkaar en toen je in Parijs was wel. Mijn tip is, praat hierover met jouw ouders. Waarschijnlijk merken ze niet dat jij zo verdrietig bent. Zoals Ruben al schreef; er komen vast weer leuke dingen om naar uit te kijken. Misschien kunnen jullie wat vaker leuke dingen met elkaar doen, maar dan dichterbij huis. Veel succes. Mocht je vraag niet beantwoord zijn,… Lees verder »

Ruben
Ruben
7 jaren geleden

Beste Rafael, Heel fijn om te horen dat het leuk was in Parijs! Ik snap eigenlijk niet heel goed waarom je verdrietig bent. Je geeft aan dat je het heel leuk vond in Parijs en dat je verdrietig bent nu je weer thuis bent. Mijn beste gok zou zijn omdat je het zo leuk vond in Parijs dat je eigenlijk niet naar huis wilde gaan. Het beste wat ik daarop te zeggen heb is dat aan alle leuke dingen een einde komt; het leven gaat gewoon door. Er zullen nog meer dan genoeg leuke momenten komen om naar uit te… Lees verder »