puck (11) in

Wat te doen als je ouders ver uit elkaar gaan wonen?!

wat moet je doen als je ouders ver uit elkaar wonen?
heyy ik ben puck ik ben 11 en mijn ouders wonen 30 min uit elkaar en nu moet ook nog een middelbaar uit zoeken pls iemand HELP ik weet niet wat ik moet doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Myrthe
6 maanden geleden

Hoi Lieve Puck, Wat goed dat je een berichtje stuurt! En wat vervelend om te lezen dat je ouders zo ver uit elkaar gaan wonen… Dat is niet wat je wilt inderdaad, dat kan ik begrijpen! Toen ik jouw leeftijd was woonde mijn ouders ongeveer 20 minuten van elkaar vandaan met de auto. Ik kon er helaas ook niet naar toe fietsen. Maar aan de andere kant vond ik het ook wel fijn dat ze wat verder van elkaar woonde. Want op die manier was ik écht even bij mijn moeder of bij mijn vader. Dan was ik minder bezig… Lees verder »

Iris
6 maanden geleden

Lieve Puck, wat goed dat je het forum hebt gevonden om je vraag te delen! Ik kan erg goed begrijpen dat dit een lastige situatie voor je is. Mijn ouders wonen ook 30 minuten uit elkaar en moest dan ook vaak met spullen de fiets op. Je vertelt dat je een middelbare uit moet zoeken en niet zo goed weet wat je moet doen. Mijn middelbare school lag precies in het midden van mijn vader en mijn moeder. Dit hoeft natuurlijk niet zo voor jou te zijn, maar misschien kan je kijken of dit voor jou ook zo is? Op… Lees verder »

Dagmar
6 maanden geleden

Hey Puck! Wat fijn en dapper dat je een vraagt stel op het forum van Villa Pinedo. Hier kunnen andere kinderen en jongeren met gescheiden ouders antwoord geven op jou vraag 🙂 Net zoals ik, mijn ouders zijn zelf ook gescheiden en ik herken je situatie erg goed. Mijn ouders wonen ook meer dan 30 minuten van elkaar vandaan, dit kan soms een lange reistijd zijn als je moet wisselen. Wat ik zelf altijd fijn vond was om te bellen met mijn vader of moeder als ik hem of haar miste maar niet daar naar toe kon. Hierdoor was de… Lees verder »