Anoniem (13 jaar) in

Wat moet ik doen

Hoi mijn ouders besloten  3 jaar. geleden uitelkaar te gaan. Mijn vader gaat vreemd ik en mijn zusje hebben dat ondekt mijn moeder weet er nog niks van af maar ik weet niet hoe ik dat moet vertellen.En we hebben ook condooms gevonden.WAT MOET IK DOEN HELP ME MOET IK HET TEGEN MIJN MOEDER ZEGGEN?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emmeline
Emmeline
7 jaren geleden

Hoi, Bedankt voor je bericht, lijkt me inderdaad een lastige situatie. Goed dat je om advies vraagt! Ik zou, net als Pim zegt, het niet gelijk aan je moeder vertellen, maar eerst een gesprek houden met je vader. Maar dreig in dit gesprek niet dat je het je moeder gaat vertellen. Vertel alleen je gevoel, misschien heeft hij er wel spijt van als hij dat hoort. Praat erover met iemand die je vertrouwt; op school of ergens anders. Ik zou niet met dit nieuws blijven zitten, maar het ook niet in je eentje aan je moeder vertellen. Het is heel… Lees verder »

pim
pim
7 jaren geleden

Beste, Wouw dit is wel een lastige situatie. Daarom zou ik niet veel geks gaan doen als ik jullie was. Probeer het er met je vader over te praten, en geef aan dat je het niet leuk vind , maar toch het nog niemand heb verteld. Doe dit alleen als je zeker weet dat je vader open staat voor een gesprek zonder boos te kunnen worden. Anders kan je misschien het kwijt aan je mentor op school of iemand anders die je kan vertrouwen. Ik zou uitkijken dit soort dingen in de familie te vertellen. Probeer zoveel mogelijk afleiding te… Lees verder »