Jesse (12) in

Wat moet ik doen

Mijn vader doet heel vervelend en ik wil niet meer naar hem toe hij word heel boos en ik weet niet goed wat ik moet doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amélie
Amélie
7 jaren geleden

Lieve Jesse, Wat naar dat je vader zo vervelend doet. Ik begrijp dat je niet meer naar je vader wilt, dat heb ik ook een tijdje overwegen. Wat bij mij heel erg hielp, was om erover te praten. Dit vond ik heel moeilijk, maar ik heb met hem een gesprek gehad over hoe ik me voelde. Ik voelde me niet meer thuis daar. Dat vond papa heel erg en hij heeft daarna heel erg zijn best gedaan voor mij. Daardoor heb ik toch nog goed contact met hem. Ik weet niet precies waar je vader boos wordt, maar misschien is… Lees verder »

Samantha
Samantha
7 jaren geleden

Hoi lieve Jesse, Goed dat je dit forum hebt gevonden, en knap dat je je vraag hier durft te stellen! Dankejwel daarvoor 🙂 Het is natuurlijk helemaal niet leuk als je vader vervelend doet en je eigenlijk niet meer naar hem toe wil maar het is natuurlijk nog minder leuk als hij dan ook nog eens boos wordt wanneer je dat tegen hem zegt 🙁 Ik denk dat het je heel erg zal helpen als je je uitspreekt tegen je vader of moeder. Misschien kun je een keer rustig met je vader praten? En dan vertellen wat je niet fijn… Lees verder »