(12) in

Wat moet ik doen?

Help ik heb juist zorg toezicht en telkens heb ik ze nodig als ze er niet zijn ook luisteren ze niet maar mij om me niet naar mijn vader te laten gaan ik haat het wat moet ik doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ghislaine
1 maand geleden

Hoi lieve Anoniem, Wat rot om dit te horen, ik herken goed wat je zegt. Het is super frustrerend als anderen (en zeker volwassenen en professionals) je niet serieus lijken te nemen. Het kan dan voelen alsof je nòg harder moet schreeuwen om gehoord te worden. Wat goed dat je ons hier om hulp vraagt! Ik denk dat het idee dat Kirsten hieronder al liet horen een heel goed idee is: opschrijven wat je wil laten horen, en het ze bij de volgende afspraak geven. Ik ben benieuwd hoe ze dan op je reageren. Misschien begrijpen ze je dan beter,… Lees verder »

Liza
1 maand geleden

Lieve Anoniem, Wat goed dat je een berichtje schrijft hier op het forum, maar wat vervelend dat je het gevoel hebt dat er niemand naar je luistert.. Ik heb zelf ook vaak gehad dat mijn ouders of anderen niet naar mij luisterden dus ik weet hoe vervelend dat voelt. Ik begrijp dat je zorgtoezicht in sommige situaties nodig hebt, maar dat je dan vindt dat ze er niet voor je zijn. Dit is vervelend, zeker omdat ze er ook zijn om jou te helpen. Heb je iemand bij zorgtoezicht die je aardig vindt en vertrouwt? Misschien kun je dan met… Lees verder »

Kirsten
1 maand geleden

Lieve Anoniem, Wat vervelend dat je je niet gehoord voelt. Ik heb zelf geen ervaring met zorg toezicht maar ik weet wel hoe vervelend het is als ze niet naar jouw gevoel/mening luisteren. Het is nou niet dat volwassenen altijd weten wat goed voor ons is. Hoe komt het dat ze niet naar je luisteren? Zeg je juist te veel of te weinig? En begrijpen ze je niet of luisteren ze echt niet? Geef je hierbij aan wat jij nou wilt en van hun verwacht. Misschien kan je alles op papier zetten en deze bij je volgende afspraak voorlezen of… Lees verder »