Wat moet ik doen?

Hallo ik heb een vraagje. Wat moet je doen als je vader je zooo graag wilt zien maar jij hem niet heel graag.
En daardoor word hij heel boos op mijnn moeder .
En mijn moeder moet daar altijd heel hard om huilen. Ik probeer haar te troosten maar dan moet ik automatisch ook huilen . Wat moet ik doen??

5
Reacties

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Lucasnick v.NicolineJuliaAnne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Anne
Advies van jongeren
Anne

Hallo,

Wat een vervelende situatie voor jou. Ik herken dit zelf ook wel een beetje, aangezien ik mijn vader
ook niet wilde zien en hier kreeg mijn moeder vervolgens ook de schuld van.

Ik zou je vader duidelijk maken dat het niets met je mama te maken heeft, maar dat je hem gewoon even niet wilt zien. Je kunt dan ook uitleggen waarom je niet wilt afspreken met hem. Ik heb mijn vader ook duidelijk gemaakt dat ik geen contact wilde, omdat hij er nooit voor ons is geweest. Dit heeft wel geholpen.

Ik wens je veel liefs,
Anne

Leeftijd
22
Julia
Advies van jongeren
Julia

Hi lieve anoniempje, Bedankt voor je berichtje op het forum, wat goed dat je ons om hulp vraagt! Ik snap dat dit een ontzettend vervelende situatie is voor je, wat naar zeg! 🙁 Verdrietig zijn of andere mensen verdrietig zien is natuurlijk nooit leuk… Ik zou je vader proberen te vertellen waarom je hem minder graag wilt zien en dat dat niet de schuld is van je moeder. Misschien kun je hem een brief schrijven als je dat moeilijk vindt? Probeer goed uit te leggen waardoor het precies komt dat je hem niet zo graag wilt zien. Is het omdat… Lees verder »

Leeftijd
22
Nicoline
Advies van jongeren
Nicoline

Hoi, dankjewel voor jouw vraag op ons forum. Wat een vervelende situatie. Het is lastig dat jij niet zo graag naar je vader wil terwijl jouw vader jou wel graag wil zien. Maar hebben jullie het hier wel eens over gehad? Het is heel goed om hier een gesprek over te hebben met je vader want dan kan je tot een tussenoplossing komen. Misschien dat jullie bijvoorbeeld wat leuks kunnen gaan doen en dat je wel gewoon bij je moeder slaapt. Maar dat je je vader wel vaak ziet. Zo kunnen jullie wel een goede band opbouwen zodat het over… Lees verder »

Leeftijd
17
nick v.
Advies van jongeren
nick v.

het is nooit leuk om gescheiden ouders is soms lastig maar bemoei je er niet mee want dan word het erger heb ik geleerd.

Leeftijd
10
Lucas
Advies van jongeren
Lucas

Ik heb dat probleem ook, vaak doet mn vader weet iets lulligs waardoor ik niet meer wil, vaak durd ik het niet te zeggen en zegt mijn moeder het waardoor mijn vader haar de schuld gaat geven, gescheiden ouders hebben is gewoon heel erg rot

Leeftijd
14